Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEČERAS PREMIJERA

Poslušajte tizer za novu pesmu grupe In Vivo! (VIDEO)

Autor: A.O. | 04.12.2013 - 13:53:00h | Komentara: 0

Popularni dvojac In Vivo predstaviće večeras na svom jutjub kanalu svoju novu pesmu pod nazivom "Meni je dobro", a za sve one koji ne mogu da izdrže do večeras mogu pogledati tizer za njihovu novu pesmu.

Neven Živančević i Igor Maljukanović objašnjavaju da su pesmu radili sa kolegama Djomlom KS i Markonijem. Snimanje većeg dela spota odvijalo se na egzotičnom Tajlandu, u Bangkoku, na Puketu, kao i na Maja Beju gde je sniman film „Plaža” sa Leonardom di Kaprijem.Neki kadrovi su zabeleženi i u velikom luna parku u blizini mondenskog letovališta Sen Trope, gde se Igor isprobao čari nebeskog skoka - najveće adrenalinske atrakcije u Francuskoj. Takođe, snimano je i u grčkom letovalištiu Paralija. Nakon svih tih putešestvija, momci su se okupili u dvorištu Đomline kuće u Zemun Polju i tu snimili završne scene spota.

In Vivo

In Vivo

 Ako stavim na stranu prelepe predele i beskrajno tirkizno more koje Tajland pruža, najveći utisak mi je ostavio skok iz aviona. To je nešto što sam godinama želeo da uradim, a ovaj spot je bio dobra prilika za to -  objašnjava Neven, a Igor dodaje: -  Nezaboravan je momenat kada smo napunili penom stojadina (automobil Zastava 101) i nas desetoro je skakalo u njemu. Mislim da se tu u spotu doslovce prenosi naslovna rečenica Meni je dobro, jer nam je stvarno tako i bilo. Nezapamćen provod!.

In Vivo

In Vivo

 - Njihov kolega Đomla takođe je prepun utisaka :”Moja najbolja impresija je to što sam isekao auto, napravio od njega kabrio i tako ispunio dečački san. Oduvek sam to želeo da uradim i presrećan sam što je to ekranizovano. A o pena partiju u mom dvorištu ne mogu ni da pričam, to je nadmašilo sve utiske ikada.-

In Vivo

 Igor je radio muziku i aranžman, Neven i Đomla tekst. Kao i sve prethodne spotove grupe IN VIVO, i ovaj je radila produkcija “Visual Fever”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP