Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HAOS NA SLAVI NEBOJŠE BOJOVIĆA

Potukle se Danijela i Manda!

Autor: Biljana Radulović | 08.05.2015 - 16:30:00h | Komentara: 2

Da je tuča logičan scenario kada se na istom mestu nađe nekoliko temperamentnih devojaka, dokazale su pevačica Danijela Vranić i crnogorska manekenka Manda Popović. Iako su bile gošće na slavi zlatara Nebojše Bojovića, to ih nije sprečilo da se potuku.

Manda Popović, Soraja Vučelić i Nebojša Bojović

Manda Popović, Soraja Vučelić i Nebojša Bojović

Kako saznajemo, sve se dogodilo oko šest sati ujutru, kada je biznismen goste iz stana poveo u provod u kafanu „Fensi“.


- Danijela je došla kasno i sela za sto za kojim je već sedela Manda sa Sorajom Vučelić, manekenkom Sarom Trajanović i još nekoliko devojaka. Vranićeva se ubrzo napila i počela da se ponaša bahato, bacala je čaše i flaše, teturala se i nezgrapno smejala, što su ostale devojke ignorisale.

Soraja i Manda

Soraja i Manda

Soraja poljubila Mandu u usta


Nakon nekoliko čašica alkohola, kada su se devojke opustile, starleta Soraja Vučelič sočno je poljubila crnogorsku manekenku blizu usana. Kod gošći je to izazvalo smeh, dok muškarcima nije bilo lako da ovu situaciju iskuliraju. Poljubac ovako zgodnih pripadnica lepšeg pola potpuno je pomutio razum muškarcima, čije oči su ostatak večeri bile uprte u separe ove dve „nevaljale“ gošće.

U jednom trenutku, Danijela je uzela mikrofon da peva, a Manda je prišla i dala joj 400 evra da joj otpeva omiljenu pesmu. Tada je pevačica počela da neartikulisano vrišti na mikrofon, što je crnogorsku manekenku iznerviralo. Razmenile su nekoliko psovki, a onda skočile jedna na drugu i počele da se tuku - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Svi su bili u šoku, pa ih nisu odmah razdvojili. Manda, koja je, ispostavilo se, dvaput jača, polomila bi Danijelu da je nisu odvukli, smirili i smestili za sto. Za razliku od nje, Danijelu je nekoliko muškaraca iznelo na rukama, što zbog alkohola, što zbog tuče - otkriva naš izvor i dodaje da se Danijela celo veče ljubila sa nepoznatim muškarcem koji je kasnije naručivao pesem za Mandu, te se pretpostavlja da je i to razlog pevačicine ljubomore.
Kada smo pozvali Danijelu, ona nam je potvrdila da su se ona i Manda potukle.

„Kada se na jednom  mestu nađu dve  temperamentne žene,  neminovno je da  dođe do incidenta“:  Danijela Vranić

„Kada se na jednom mestu nađu dve temperamentne žene, neminovno je da dođe do incidenta“: Danijela Vranić | Foto: Paja


- Kada se na jednom mestu nađu dve temperamentne žene, neminovno je da dođe do incidenta. Razlog zaista nije bitan - rekla nam je Vranićeva, koja nije želela da kaže ništa loše na račun svoje protivnice.

Goga Sekulić sa domćinom

Goga Sekulić sa domćinom | Foto: Paja


Podsećanja radi, obe devojke su poznate po konfliktima. Manda, dok se zabavljala sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, fizički se obračunala sa pevačicom Anom Nikolić, dok je Danijela zbog alkohola više puta upadala u nevolje.

Ceca i Nebojša Bojović

Ceca i Nebojša Bojović | Foto: Paja

Ceca izbegla skandal


Na slavi su se osim mnogobrojnih Bojovićevih rođaka i prijatelja našli folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija i pevačica Katarina Grujić, koje su otišle neposredno pre skandala. Među zvanicama koje su nazdravljale do jutra bio je i Miki Đuričić, rijaliti zvezda, Maja Nikolić, Goga Sekulić i mnogi drugi. Veselo društvo uživalo je uz hranu i piće, dok su pesmom goste najviše zabavljali Đani i Lepi Mića.

Poslednji komentari
  • MandaPanda Vreme: 08.05.2015 16:38h

    Manda manekenka od 40 godina, bolje recite Manda propala udavaca

  • Zlo Vreme: 08.05.2015 20:34h

    Crni humor do suza

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP