Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRUŠTVENE MREŽE PREPLAVLJENE

Poznati izjavljuju saučešće Gogi: Tuga i šok!

Autor: | 15.07.2013 - 10:15:00h | Komentara: 5

Mnogi prijatelji i kolege Goge Sekulić i tragično preminulog Igora Ramovića oprostili su se od pevačicinog supruga i putem društvenih mreža.

Goga

Goga Sekulić i Igor Ramović| Foto: Oksana Krutenjuk

Strašno :((( Ramke pocivaj u miru...:( - napisao je poznati kompozitor i blizak prijatelj pomenutog para Damir Handanović.
Iskreno saučešće koleginici Gogi Sekulic! - napisala je pevačicina koleginica Sandra Afrika.
Moje saučešće Gogi Sekulić - ovim rečima saučešće je uputio i Milan Tarot.

Brojni komentari fanova i opšte javnosti preplavili su društvene mreže nakon vesti o smrti Goginog izabranika, a većina izražava iskrenu tugu i šok zbog pevačicinog gubitka.

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 15.07.2013 11:37h

    Da li je moguce da je ona znala a znala je sigurno jer nije se lecio par dana, da boluje od ove teske bolesti a gostovala je po emisijama u sistemu nama je super, super nam je u braku raspolozena, pevala na raznim gostavanjima i sl. Iskreno saucesce za ovog gospodina jer se vidi po njemu da je bio dobar covek a njoj zelim sve najoblje u zivotu i neka se dobro zamisli.

  • bojkana Vreme: 15.07.2013 12:48h

    Zorane,dali ces mi povjerovati al moj komsija dosao sa njive,rekao da ga puno boli stomak,otisao u bolnicu gdje je odma operisam i doktori samo rekli da je zakasnio i vec nakon tri dana umro.

  • 55555 Vreme: 16.07.2013 00:27h

    iskreno saucesce!! e sad da li se znalo, sta se znalo a sta nije....nije ni vazno. moje licno misljenje je da je ovaj, inace lijep gospodin i na svadbi bio bolestan. Ako se malo bolje pogledaju fotografije bas se vidi, nekako umorno i iscrpljeno lice!!

  • cucimuci Vreme: 16.07.2013 11:18h

    Moguće je da niko nije znao do pre tri nedelje,kako se i piše. Znam više sličnih slučajeva,tako da verujem u ovu priču. Moj komšija je tako otišao u selo,popio kafu sa komšijom,pošao kući i stigao do kapije. Tu je pao i došli su samo da konstatuju smrt iz hitne. Inače,čovek nikad nije pio,pušio,živeo je zdravim životom,bio je vojno lice i imao je manje od 50 godina. Jednostavno,puklo mu je srce,kako kažu. Nikakav uzrok nisu našli,a odradili su autopsiju i sve moguće toksikološke nalaze. Kako živimo,sve je moguće.

  • ana Vreme: 16.07.2013 14:17h

    Sve znamo samo jedno ne znamo kad ce nam doci kraj.E takav ti je zivot.Sve to nam je programirano i niko ne moze to izbjeci. Mozes biti bogat i imati sve na ovom svetu i moci da zivis drugacije od siromasnih al to ne moze niko da kupi.Zao mi je sto su bas tako kratko bili srecni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP