Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRILI INTIMU

Poznati o "skidanju mraka": Čola pao na "velike sike", zbog Suzane pucali brakovi, Kristijan bio dete!

Autor: A. O. | 01.08.2014 - 22:45:00h | Komentara: 4

Kao što kaže čuvena izjava “Pupak na pupak, svi smo isti”, uvek su zanimljive priče o prvom seksu, a sve postaje još interesantnije kad o tome govore velike zvezde.

Kao što kaže čuvena izjava “Pupak na pupak, svi smo isti”, uvek su zanimljive priče o prvom seksu, a sve postaje još interesantnije kad o tome govore velike zvezde.
Otkrivamo vam kakve veze imaju čobanice, čamci i matura sa Zdravkom Čolićem, Mimom Karadžićem, Stanijom i drugim poznatim ličnostima.

Ima velike planove: Mima Karadžić

Na pjenu do mora: Mima Karadžić | Foto: Promo

Mima Karadžić - Sasvim logično, morska avantura se vezuje za večitog neženju Mimu Karadžića. Producent i glumac o svom prvom seksu govorio u emisiji “1 pa 3″ Tanje Vojtehovski.
- Desilo se to u Kotoru na obali mora. Otišli smo u neki čamac koji je bio usidren u luci. Nisam bio dovoljno spreman za akciju i sve sam to brzo obavio – priznao je Karadžić, a prenosi "Telegraf".

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić: Prirodna idila!

Zdravko Čolić - Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. Jedna od njih, s velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala o njoj sam mislio kad sam prvi put masturbirao. Ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega… Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva – kazao je Čola za “Plejboj”.

Suzana Mančic

Suzana Mančic: Muškarci su se razvodili zbog mene

Suzana Mančić - Izgubila sam nevinost sa 16 godina, a muškarci su se razvodili zbog mene. U to vreme to je bila velika tabu tema, ali ja sam to uradila iz velike ljubavi i ja sam čak njega naterala, on se opirao, ali ja sam rekla: “Ne, sad je trenutak” – kazala je voditeljka i nekadašnja loto devojka emisiji ”Amidži šou”.

Kristijan  Golubović

Kristijan Golubović: Imao seks u osnovnoj školi | Foto: RAS

Kristijan Golubović - Bez dlake na jeziku kao i uvek , Kristijan otkriva da je igubio nevinost sa 13 godina.
- Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983, ta devojka je bila moja prva ljubav, koja je išla sa mnom u osnovnu školu – veoma precizno je svoje prvo seksualno iskustvo opisao Golubović.
Soraja – Imala sam dovoljno godina i bila sam potpuno zrela za pravu ljubav i sve što ljubav sa sobom nosi, s tim momkom sam bila tri godine u vezi, a prvi put je bio na završetku srednje škole – kaže starleta.

Mile Kitić

Mile Kitić: Morao da popije zbog treme | Foto: G. Srdanov

Mile Kitić - Pevač je zabranjeno voće prvi put probao čak tamo daleko, u Americi.
- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love – slikovito je naveo Mile.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević tvrdi da je bila čedna

Stanija – Starleta priča da u osnovnoj i srednjoj školi nije smela da ima dečka i da izlazi do kasno, kao i da je patrijahalno vaspitana, zbog čega je bila nevina dok nije napunila 18 godina.
Poslednji komentari
  • sapcanin Vreme: 02.08.2014 08:32h

    ispadose ove starlete postenije od celog sveta

  • daleko Vreme: 02.08.2014 11:20h

    hahaa Stana nije smela da izadje iz kuce pa nisi ni trebala dovodila si ih u kucu pocela da se skida gola i slika od 15 joj dajte ljudi ko ce nam jos pisati o moralu starleta satanija znamo te stano

  • uros Vreme: 03.08.2014 00:08h

    Jos malo i ispasce da su Stanija i Soraja jos uvek nevine!

  • ralelb Vreme: 03.08.2014 03:32h

    Redakciji svaka cast za komentar na sliku stanijice male. Bas ima cednu facu hahhahahhahahahahahhaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP