Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LAPSUSI I GREŠKE NA IZVOL'TE

Poznati pred kamerama bez ustručavanja! (VIDEO)

Autor: A.O. | 29.12.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Novogodišnja "Premijera" na Pinku 31-og gledaocima će predstaviti sve bitne momente koje su poznate ličnosti uradile tokom tekuće godine

Premijera

Poznati često insistiraju da se njihovi lapsusi, greške iseku iz emisije, ali ekipa Premijere u novogodišnjem izdanju predstaviće najinteresantnije izjave, kao i one stvari koje su okarakterisane kao promašaj i pogodak nedelje.
"S obzirom na to da je praznična atmosfera, verujemo da poznati neće zameriti, jer smo tokom ove godine prema njima bili itekako fini, pratili ih u stopu, a verujemo da ćemo ovom retrospektivom 2014 godine uspeti da nasmejemo gledaoce ali i naše poznate", rekao je urednik emisije Premijera, Ognjen Nestorović.
Najviše pažnje posvetiće Svetlani Ceci Ražnatović koja je u ovoj godini imala spektakularnu turneju Poziv, a pored toga na privatnom planu desilo se mnogo značajnih stvari.
Nataša Bekvalac nije mogla da prođe bez oštrog suda, kao ni Rada Manojlović i Dragana Mirković. Pinkove zvezde i zvezdice su svakako projekat koji je obeležio 2014-tu godinu, te će ekipa Premijere značajne minute posvetiti upravo ovim projketima. Neizostavni deo su i lapsusi i greške, kao i top liste. Zato, verujemo da će luda zabava biti zagarantovana uz Pink i emisiju Premijera, 31.12.
 

Pogledajte najavu:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP