Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OD JESENI NA „PRVOJ” KREĆE SPEKTAKULARNI ŠOU PROGRAM

Poznati skidaju jedni druge!

Autor: Ekipa Alo! | 04.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Među mnogim emisijama zabavnog i takmičarskog karaktera u svetu, jedna pod nazivom „Your Face Sounds Familiar” pokazala se veoma gledanom, a sada stiže i na naše tržište, te će i srpska publika uživati u transformacijama 10 poznatih ličnosti u popularne domaće i strane pevače.

Finalisti  gledanog televizijskog  formata  u Grčkoj

Finalisti gledanog televizijskog formata u Grčkoj

Ova emisija, u kojoj se poznate ličnosti prerušavaju u pevače koje će morati publici da dočaraju kako vokalno tako i vizuelno, emitovaće se na Televiziji „Prva” od jeseni, a šou je ogromnu popularnost stekao i u Grčkoj, gde su novinari iz Srbije prethodnog vikenda imali priliku da prisustvuju spektakularnom superfinalu koje je oborilo rekode gledanosti u zemlji.


Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika, već se iz emisije u emisiju sabiraju poeni, na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikljupljen glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru. Informaciju o prikazivanju ovog šoua potvrdio je i direktor „Prve”.

Ovako izgleda grčka pevačica prerušena u Ejmi Vajnhaus

Ovako izgleda grčka pevačica prerušena u Ejmi Vajnhaus


- „Prva” priprema vrelu jesen, osvežićemo program novim projektima i ponuditi nove formate kao što je „Your Face Sounds Familiar”, šou koji osvaja medijsko tržište širom sveta. Gledaoce ćemo obradovati novim hit emisijama, koje do sada nisu viđene na ovom tržištu - izjavio je Dragan Nenadović, a da će biti mnogo iznenađenja potvrio je i Pavel Stančev, generalni direktor „Antena grupe“ za region.

- Poštujemo različitosti gledališta i nastojimo da, pre svega kvalitetom programa, ispunimo očekivanja gledalaca, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Sloveniji - rekao je Stančev.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP