Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GRAND:

Pravila za „Zvezde Granda“ su javno definisana!

Autor: Ekipa Alo! | 06.05.2014 - 11:15:00h | Komentara: 2

Nakon što su pojedini mediji doveli u pitanje regularnost takmičenja „Zvezde Granda“, „Grand produkcija“ je izdala saopštenje u kojem navodi da su pravila jasno definisana i da takmičari ne treba da se ljute ukoliko napuste šou.

Ne dozvoljavalju da se sumnja u  regularnost njihovog takmičenja

Ne dozvoljavalju da se sumnja u regularnost njihovog takmičenja | Foto: Mitar Mitrović

- „Zvezde Granda“ je šou koji već deset godina veoma uspešno muzički regrutuje mlade i talentovane ljude širom Balkana, te je pokušaj da se ovo takmičenje diskredituje učinjen na veoma nekorektan i neprofesionalan način.

Kao prvo, od septembra, od kada takmičenje nadgledaju Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulič i Dragan Stojković Bosanac, jasno su definisana pravila, koja su saopštena javno i njih se takmičari, stručni žiri, ali i predstavnici „Grand produkcije“, pridržavaju.
Ukoliko žiri prilikom izbora kandidata nije jednoglasan ili su mišljenja članova podeljena u razmeri četiri prema jedan ili tri prema dva, „Grand produkcija“ ima pravo da upotrebi svoj glas i nekog od kandidata propusti u dalji tok takmičenja ili ga udalji iz istog, što je i učinjeno u slučaju takmičarke Ljiljane Obradović - piše u saopštenju „Grand produkcije“.
Poslednji komentari
  • Vidosava Vreme: 06.05.2014 07:41h

    Zadnja emisija zvezde granda je sramota.Sram vas bilo,.ocito namestanje.Ono nije imalo smisla, .preterali ste.Onaj sasa popovic umislio da je Bog.Ili je to neka igra da bi bili u zizi interesovanja i pisanja.

  • duska k. Vreme: 06.05.2014 13:37h

    Slazem se s komentarom gospodje Vidosave da je zadnja emisija bila sumnjiva. Dečko po imenu Mustara Omerika peva i rastura kako kazu nasi mladi, a dečko nije prosao, greota i jos dosta i devojaka i mladića koji su vraćeni da bi tamo neko drugi prosao a i ziri je sve neslozniji...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP