Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LUČE IZ KASIDOLA

Pravim muzej o sebi!

Autor: Kurir | 05.11.2014 - 12:30:00h | Komentara: 2

Dragana Mirković rešila je da jedan deo dvorca pretvori u muzej koji će biti posvećen njoj i njenoj tridesetogodišnjoj uspešnoj karijeri.

Nema komentar: Dragana  Mirković

Zahvalna Austriji: Dragana Mirković | Foto: Goran Srdanov

Radovi na njenom velelepnom zdanju u Ebenfurtu, mestu udaljenom tridesetak kilometara od Beča, privode se kraju, neke prostorije su dobile novo ruho, pa pevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem sve više vremena provodi u njemu.
- Mi sve više boravimo u dvorcu, ali do našeg konačnog preseljenja proći će još vremena. Suprug i ja dolazimo redovno, budnim okom pratimo radove i radujemo se svakom detalju. Danas me je obradovalo kad sam videla da su radnici u potpunosti sredili sat na tornju. Otkako smo stavili svih 250 novih prozora, sproveli struju, vodu i kanalizaciju u celom dvorcu, može se reći da je najteži deo posla obavljen - ispričala je Dragana ekipi magazina Kozmo iz Austrije.
Mirkovićeva je odlučila da jednu prostoriju pretvori u muzej. Naime, Dragana planira da deo dvorca bude dostupan turistima, a ovaj izložbeni prostor će svakako biti otvoren za svakog ko želi da se upozna s njenim radom.
- Biće tu muzej sa svim mojim nagradama i pločama. Moram priznati da sam zahvaljujući Austriji i Austrijancima shvatila koliko je moja karijera u stvari impresivna. Kad sam došla u Beč, nisam ni slutila da će Austrijanci tako reagovati na moju karijeru. Mislila sam da ću ovde biti nebitna, da ću biti potpuni anonimus, ali ne samo što su me pozvali na Festival savremene umetnosti nego sam bila i ambasadorka Evropskog prvenstva u odbojci u Austriji. Zahvalna sam Austriji, i kao državi i kao društvu u celini. Primili su me raširenih ruku, i to im nikad neću zaboraviti - istakla je pevačica.
Poslednji komentari
  • dragana Vreme: 05.11.2014 14:41h

    Svaka čast na glasu i karijeri.Dragana, u Austriji te najviše cene zbog tvog muža koji je veoma poznat i uspešan biznismen. Zhvaljujući njemu, na koncertu u Areni ti je došao Zdravko Čolić.On sa bratom ima firmu u Austriji, "pomoć" tvog supruga im je dobro došla. Još jednom ponavljam, karijera, glas svaka čast ali prestani da izigravaš sveticu!

  • biljana Vreme: 06.11.2014 03:47h

    Pa ti i jesi za muzej ,delujes ko vostana figura, dok si se bacala padezima bila si bar kao covek u licu..........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP