Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FATALNE SRPSKE LJUBAVI

Prebrodili nesreću, ali ne i neverstvo!

Autor: Aleksandra Radojević | 14.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Kada su se u javnosti pojavile fotografije i informacija da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u ljubavnoj vezi, javnost je bila oduševljena ovim parom. Za mnoge oni su bili jednan od najlepših poznatih parova. Njihova ljubav trajala je oko pet godina, prebrodili su i saobraćajnu nesreću u kojoj se Dača ozbiljno povredio, ali krah se dogodio kada je bivši vaterpolista navodno prevario pevačicu sa stomatološkom sestrom Milicom Dražin.

Mnogi su ih smatrali jednim od najlepših poznatih parova: Dača i Nata

Mnogi su ih smatrali jednim od najlepših poznatih parova: Dača i Nata | Foto: Z. Ilić

Dača i Nata su emotivnu vezu započeli 2005., a cela nacija je uživala u pričama o strasnoj ljubavi lepe pevačice i uspešnog i zgodnog sportiste, koja je godinu dana kasnije krunisana brakom. Mladi par uživao je u romantičnim danima punim ljubavi, a Nataša je karijeru stavila u drugi plan, kako bi se posvetila svom suprugu. Najlepši dar dobili su 17. marta 2007. godine, kada je na svet došla njihova ćerka Hana.


Na Vidovdan 2008. Natašina i Dačina ljubav bila je na prvom ispitu kada je vaterpolista doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen. Bekvalčeva se u tom periodu povukla iz javnosti i mesecima bdela nad suprugom, čiji je život bio u opasnosti.

Posle nesreće Nataša se nije odvajala od Dače

Posle nesreće Nataša se nije odvajala od Dače | Foto: J. Jarić

- Prvih mesec dana to se nije mogao nazvati život... Ipak, veoma sam zahvalna lekarima koji su dopustili ono što nije praksa - mogućnost da danonoćno budem kraj Danila. U početku, u bolnici sam se osećala najmanje loše... S druge strane, bila sam potrebna i svojoj ćerki, a viđala sam je užasno malo - izjavila je tada pevačica.


Ljubav je uskoro bila i na drugom ispitu, kada su mediji povezivali lepu pevačicu i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Međutim, Nata i Dača nisu pali ni ovog puta, već su verovali jedno u drugo. Krajem januara 2011, počele su spekulacije da se Dača i Nata razilaze, a konačni krah njihovog braka usledio je nakon navodne Dačine prevare sa stomatološkom sestrom.

- Upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! - napisala je tada Nata na svom „fejsbuk“ profilu, a zatim dodala:

- Nikada nije onako kako izgleda... Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima - bile su Natašine reči.

Dača je u udesu teško povredio ruku

Dača je u udesu teško povredio ruku | Foto: J. Jarić

Narednih mesec dana njihov razvod punio je naslovne strane skoro svih štampanih medija u Srbiji. Dok se Nataša gostujući kod Ognjena Amidžića rasplakala kada je pustio snimak sa njene i Dačine svadbe, vaterpolista je izjavio kako je pevačica njega varala.


- Istina je da me je varala. Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako - izjavio je tada Danilo za jedne novine.

Po okončanju braka Nataša je bila u emotivnoj vezi sa vaterpolistom Ljubom Jovanovićem, albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem i manekenom Vladom Vuksanovićem, dok Danilove ljubavi nisu bile iz javnog života, pa ih je uspešno krio od medija.

Neće da skida tetovažu s Natinim likom
Svoju ljubav supružnici su preneli i na svoje telo, pa je Danilo Ikodinović naslikao Natašin lik na ruci, dok je pevačica istetovirala početno slovo njegovog imena. Po rastanku jednog od najlepših parova Dača je u jednoj od svojih ispovesti rekao da nema potrebu da prepravlja Natin lik na svom telu.
- Tetovaža sa Natašinim likom iscrtana na mojoj desnoj nesrećnoj ruci, igrom slučaja, dosta je oštećena usled brojnih operacija. Tako je suđeno da uopšte ne moram da je skidam jer se više ne vidi šta ona označava - izjavio je tada Ikodinović.

Nataši ostao stan, Dači kafana!

Krajem aprila 2011. godine Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović su se razveli i sudskim putem. Nataša je tada dobila starateljstvo nad ćerkom Hanom, ali i zajednički stan u Novom Sadu. Danilu je ostala kafana „Tako je suđeno“ u ovom istom gradu. Spekulisalo se da je Nataša tražila i jedan deo kafane, što je bivši vaterpolista prokomentarisao.
- To bi bilo isto kao kad bih ja rekao da je polovina pesama pomenute gospođe moja - izjavio je tada Ikodinović.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.04.2013 00:29h

    apsolutno romanticno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP