Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJSKI PAR SA NASLEDNIKOM IZAŠAO IZ PORODILIŠTA

Pred bolnicom je dočekao posao!

Autor: A. Radojević | 21.09.2013 - 09:30:00h | Komentara: 3

Novopečeni tata Stefan Buzurović juče je sa osmehom na licu i kolevkom u ruci ušetao u Ginekološko-akušersku kliniku „Narodni front“ kako bi sačekao svoju suprugu Danijelu i neslednika Nestora i odvezao ih kući. Nakon što je pre tri dana na svet donela sina, Danijela se oseća odlično, a koliko je zadovoljna pokazala je i ispred porodilišta, kada se zahvalila okupljenim novinarima.

Srećni roditelji: Danijela i Stefan Buzurović

Srećni roditelji: Danijela i Stefan Buzurović | Foto: Jelena Vučetić

Nakon što je dobila otpusnu listu iz klinike, voditeljka Televizije „Prva“ se oko 14 časova sa sinom i suprugom pojavila na vratima porodilišta. Ponosni roditelji nisu skidali osmeh s lica, a nakon što su pozirali pred objektivima okupljenih novinara, požurili su ka svom automobili i uputili se toplom domu.

Danijela i Stefan Buzurović

Danijela i Stefan Buzurović | Foto: Jelena Vučetić

Kako je ovo i Danijeli i Stefanu prvo dete, čekaju one slatke muke kao što su presvlačenje i kupanje mezimca, kao i ustajanje usred noći kako bi se njihova beba nahranila.

Jelena Žeželj donela koleginici mikfrofon kako bi uradila prilog za emisiju

Jelena Žeželj donela koleginici mikfrofon kako bi uradila prilog za emisiju | Foto: Jelena Vučetić

Međutim, njih dvoje su spremni za sve obaveze koje ih očekuju, a oboje veruju da će se odlično snaći u ulozi roditelja. Ispred porodilišta, voditeljku Televizije „Prva“ dočekala je njena koleginica Jelena Žeželj, koja joj je na poklon donela tortu u obliku mikrofona ove televizije i našalila se da bi mogla da uradi prilog za emisiju.


Kemiš

Kemiš | Foto: Jelena Vučetić

Podsećanja radi, četiri meseca pre porođaja, Danijela i Stefan su se venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu, a venčanje je obeležio njihov dolazak motociklom, sa kojeg su zamalo pali. Ipak, sve je prošlo u najboljem redu, a novopečene roditelje očekuje jedan od najboljih zadataka u životu, a to je odgajanje njihovog naslednika.

I Kemiš izveo unuka!


U isto vreme kada je iz porodilišta izašla Danijela Buzurović, poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš izveo je svog unuka. Suprug Zorice Brunclik je sa sinom i snajom izašao iz Ginokološko-akušerske klinike „Narodni front“, a srećna porodica se uputila ka svom domu kako bi uživala sa malim naslednikom.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.09.2013 16:32h

    cestitke legendi kemishu

  • ZORICA - CANADA Vreme: 21.09.2013 22:18h

    .....lepo je to !!! Nek nam se radjaju deca !!!! Ali kakve veze ima Kemis ??? Pa zar to nije unuk L jube Keselja , sa kojim je Zorica Brunslik dobila pomenutog sina.....

  • boban Vreme: 22.09.2013 16:33h

    Nije roditelja koji rodi vec onaj koji odgoji...glasi poslovica.Nije bitno sto mu nije otac ako ga voli kao oca i ako je ovaj njega odgojio kao sina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP