Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BANE JANKOVIĆ (30) ZA ALO!:

"Preživeo sam infarkt, ali stanje mi je nestabilno!"

Autor: Dijana Petrović | 01.10.2013 - 20:57:00h | Komentara: 3

Naizgled obična prehlada eskalirala je u srčani udar, zbog čega je voditelj i maneken Branislav Janković (30) pre deset dana završio u bolnici „Bežanijska kosa“, a kako otkriva za „Alo!“, sada je njegovo zdravstveno stanje bolje, no i dalje nije stabilno.

Sada se oseća dobro: Bane Janković

Sada se oseća dobro: Bane Janković | Foto: RAS

- Sve je u redu, dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da sam sportista, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio sa treninga i spremam se da odem na kafu, polako se vraćam u normalu - priča Bane, koji nam je otkrio šta je prethodilo njegovoj hospitalizaciji pre dve nedelje.


- Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu „Bežanisjka kosa“, gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar - nastavlja razgovor Janković, koji tvrdi da se u tom trenutku veoma uplašio.

Preživeli dramu: Kaća i Bane

Preživeli dramu: Kaća i Bane | Foto: Zoran Lončarević

- Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, ako i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali sada je sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali, hvala bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli koja me očekuje lekari reći dobre vesti - ispričao je voditelj za „Alo“.

KAĆA: Preplakala sam taj dan!
Srčani problem Branislava Jankovića veoma je potresao njegovu dugogodišnju devojku, pevačicu Katarinu Živković (24), koja je, kako saznajemo, iste večeri kada je njen dragi završio u bolnici imala zakazan nastup, a onda je sve obaveze odložila da bi bila s njim.
- Kaća je nastupala te večeri kada je Bane hospitalizovan i kad se vratila bila je van sebe od brige, sutradan je sve odložila i bila s njim u bolnici. Ceo dan nije prestala da plače. Međutim, Bane i lekari su je umirli jer je sve bilo pod kontrolom.
- Sada je, hvala bogu, sve u redu i još samo malo, pa će se Bane vratititi svim svojim sportski aktivnostima. Preplakala sam taj dan, ali ovo nam je samo lekcija u životu koja nam je ukaza

Poslednji komentari
  • Nena Vreme: 01.10.2013 22:35h

    Bane brz oporavak ti zelim i sto pre da te ponovo gledamo na malim ekranima.

  • kostadin Vreme: 02.10.2013 07:03h

    Pa on je vec deda. !

  • No Name Vreme: 02.10.2013 17:26h

    A kako je ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP