Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KO ĆE KOGA AKO NE SVOJ SVOGA

Prijatelji nisu štedeli Milicu Pavlović u "njenoj emisiji"

Autor: Opera17 | 07.10.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Popularna, atraktivna i mlada pevačica Milica Pavlović nam je za ove tri godine, koliko je poznata široj javnosti, stavila do znanja da je veliki profesionalac i da joj nije problem da se svom poslu posveti maksimalno,

Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: Zoran Ilić

U odnosu na svoje kolege, Milica je za potrebe emisije "Veče sa...", koja se emituje na Grand televiziji i u svakoj emisiji je u ulozi voditelja neka druga javna ličnost, odlučila da se posebno potrudi pa je publika dobila posebnu scenografiju, gosti šolje sa logoom, ali i prilično originalne najave.

Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: printskrin Jutjub

Pavlovićeva je u emisiji ugostila svoje kolege Aleksandru Bursać i Milana Mitrovića, sa kojima je privatno prilično bliska, zatim svog frizera Aleksu, kompozitora Nemanju Antonića, tekstopisca Divnu Milovanović, koreografa Zileta i scenografa Nikolu, koji su ujedno deo njenog tima koji je zadužen da svako njeno javno pojavljivanje bude drugačije i savršeno.
Loading

:*

View on Instagram

Iako je pevačica bila u centru pažnje, očigledno da se sa gostima nije dogovorila da pričaju samo divne i najlepše stvari o njoj, pa su tako izneli i neke situacije oko kojih se Milica postidela.
Nemanja je otkrio da rad u studiju sa Milicom nije uvek tako jednostavan jer često želi da posle trećeg pokušaja odustane i kaže da "ona to ne može", ali da ipak na kraju uspe da je ubedi da je sve izvodljivo.
- Meni je lako da radim za nju jer mi ona kaže neću da za mene radiš kao što si radio za ovu, za ovu, za ovu, za ovu i onda kada ja to stavim sa strane, ja dobijem Milicu Pavlović - ispričao je Zile, dok je scenograf rekao da Milica nije lak saradnik, ali da joj se zahvaljuje što mu daje maksimalnu slobodu.
- Znaš kako je družiti se sa tobom?! Svi mi zavide kad me pitaju gde si, a ja kažem sa Milicom Pavlović. Majke ti?! - rekao je Milan Mitrović, koji je istakao da mu je veoma drago što su postali prijatelji.

Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: printskrin Jutjub

Milica je u emisiji izvela i svoje pesme "Dominacija", "Dve po Dve" i "Milimetar", podrazumeva se uz adekvatne koreografije.
Kako je izgledala kompletna emisija i mnoge zanimljive detalje saznajte tako što ćete pogledati video zapis.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP