Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUNCE MENI, SUNCE TEBI

Prijatelji pevaju za Miladina! (VIDEO)

Autor: D.D. | 04.02.2013 - 16:30:00h | Komentara: 4

Grupa muzičara snimila je kao znak podrške poznatom crnogorskom kantautoru Miladinu Šobiću spot za njegovu pesmu "Sunce tebi, sunce meni".

Šobić je u sredu, 30. januara, primljen u Klinički centar u Podgorici zbog moždanog udara. Njegov život i dalje je ugrožen, ali postoje određeni znaci poboljšanja.
Šobić, jedan od najznačajnijih kantautora sa prostora bivše Jugoslavije, povukao se iz javnosti pre tri decenije, nakon dva objavljena albuma.
Poslednji komentari
  • lejla vilic Vreme: 04.02.2013 19:30h

    Dirljivo, do suza. Hvala kolegama Miladina Sobica, pevali su nasim grlima, voleli ga nasim srcima, hrabrili ga nasom ljubavlju. U ime svih nas !

  • gordana Vreme: 04.02.2013 19:43h

    Muzika nase mladosti. Moj favorit, predivna pesma TO SAM JA "Ako nekad mozda cujes gdje sonatu kisa svira i gdje neki oluk place kroz tisinu nocnog mira Gdje dolazih, tebe cekah i gdje korak moj odzvanja u mirisu ispod granja pod prozorom tvoga svijeta, Znaj, to sam jaaa... I kad ponoc grad poljubi kad umukne zvon' sa sata kao andjel neki vihor kad odskrinem tvoja vrata takne li te kakva ruka drhtec da te ne probudi i daleko od svih ljudi ako mine kakva sjena Znaj, to sam ja... znaj, to sam ja... To sam ja To sam ja... Ako polja stanu sjetna ako nebo umre s tugom kroz noc tamnu voz zapisti dok u maglu tone prugom a kroz puste staze parka miris tuzan nekud zaluta i prije nego svane sjutra ako tebi zora bane Znaj, to sam ja... Dusa tvoja ako jednom mimo volje sama krene trazit spokoj, mir i ruke dusu moju, trazit mene a ne znade kud da krene kad je ovi puti lazu tad stihovi nek joj kazu sto ih svija struna moja da zna, to sam ja..."

  • alen Vreme: 04.02.2013 21:11h

    Puno snage i srece Miladinu iz Sarajeva. Ne daj se Sobe.

  • Knez Vreme: 04.02.2013 23:02h

    Od druga do druga,od drage do drage,od grada do grada provodim vijek.Rasut u komade,vezan samo pjesmom,sebi i životu tražim smisao i lijek.......Svi oni koji su bar jednom čuli njegove pjesme ostali su njihovi zarobljenici zauvijek.Nedaj se legendo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP