Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TELEVISA PRESENTA

Prijatno veče sa bivšim verenikom

Autor: Story | 31.12.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Nakon što su se u medijima pojavile informacije o tome kako je obnovila vezu s nekadašnjim partnerom koji ju je letos prevario, Vesna Zmijanac priznaje u kakvim je odnosima sa ovim građevinskim preduzetnikom.

Priča šta joj  odgovara: Vesna  Zmijanac

Vesna Zmijanac | Foto: Jelena Vučetić

Kod sporazumnih raskida emotivnih veza najčešće među parovima odjekne rečenica: Uvek ćeš mi biti drag ili draga. To može biti upotpunjeno i utešnom tvrdnjom: I kada na jednoj stolici sediš četiri godine, teško ti je da je posle toga promeniš. Naravno da ćeš mi nedostajati. Kod onih znatno neprijatnijih razlaza, među parovima najčešće lete psovke i uvrede, uz različite teatralne postupke i narušavanje javnog reda i mira.

Vesna Zmijanac i njen verenik, biznismen Željko Rstović

Vesna Zmijanac i  biznismen Željko Rstić

Ovaj drugi primer bio je približniji onome što je pevačica Vesna Zmijanac (57) doživela prošlog leta, kada je u liftu zgrade u kojoj živi zatekla svog dečka Željka Rstića kako je vara s voditeljkom Tamarom Stojmirov.
Zbog toga je folk zvezda posle četiri godine zabavljanja ostavila ovog građevinskog preduzetnika. Ipak, jedan od postulata perioda posle raskida jeste i to da vam s vremenom ostanu uglavnom lepe uspomene o bivšem partneru, dok one negativne počinju da blede. Jer, svaka veza za sobom vuče repove, ponovna spontana sretanja, zajedničke prijatelje, mesta za izlaske i razonodu.
Kada je reč o Vesni Zmijanac, to podrazumeva život u istoj zgradi s bivšim dečkom. Zato je veliki deo njenih obožavalaca bio ubeđen u to da se ta ljubavna zavrzlama neće večno ugasiti, a paparaci su strpljivo iščekivali momenat u kojem će nekadašnje partnere ponovo uloviti u zagrljaju. Nešto tako dogodilo se prošle nedelje, kada su Vesna i Željko zajedno došli u jednu kafanu u centru Beograda, nakon čega se u medijima pojavila informacija da su se pomirili.

Vesna Zmijanac i njen dečko Željko Rstić

Vesna Zmijanac i Željko Rstić | Foto: Zoran Lončarević

- Ne, mi nismo zajedno. Već sam govorila o tome kako smo u korektnim odnosima. Često se srećemo a događa se i da se neplanirano nađemo na istom mestu jer imamo zajedničke prijatelje – poručila je Zmijančeva, nakon što smo je za trenutak prekinuli u snimanju Grandovog novogodišnjeg programa.
Ipak, fotografije iz spomenutog prestoničkog lokala ukazuju na to kako su se među njima obnovile strasti. Jer, da ne zaboravimo, posle raskida dugih veza može da se desi i kratak povratak u njih. Pogotovo ako se u sve to umeša i koja boca vina ili penušavca.
- Nismo rekli da se nikada nećemo pomiriti. Te večeri oboje smo bili radosni i srećna sam što je tako bilo. Pevali smo i veselili se i to je jedino bitno – objašnjava ona.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac i Željko Rstić

Sigurno je da je jedna od ovakvih priča temeljno obrađena u američkoj seriji Seks i grad, inače omiljenoj među pripadnicama nežnijeg pola. Iako ne živi u Njujorku i premda je u šestoj deceniji života, Vesna Zmijanac uistinu živi po taktu sopstvenog instinkta. Verovatno je i da se na tom putu vodi jednom od misli iz spomenute serije: Da bi bio osoba kakva želiš da budeš, treba da zaboraviš kakav si bio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP