Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZBOG VERBALNOG SUKOBA PEVAČ ZAVRŠIO U POLICIJI

Priveden Ivan Gavrilović!

Autor: Ekipa Alo! | 15.06.2013 - 00:20:00h | Komentara: 4

Da verbalni sukob može lako dovesti do nadležnih organa pokazao nam je Ivan Gavrilović, koji je juče, kako saznajemo, priveden u policijsku stanicu na Vračaru.

„Ispitali su me na licu mesta i poslali u policijsku stanicu na Vračaru“, Ivan Gavrilović

„Ispitali su me na licu mesta i poslali u policijsku stanicu na Vračaru“, Ivan Gavrilović | Foto: Rajko Ristić

Naime, dok je čekao svog oca da izađe sa klinike, pevač se posvađao sa nepoznatim muškarcem koji je kasnije pozvao policiju, pa su obojica dala svoje iskaze, a po urađenom zapisniku Gavrilović je pušten iz policijske stanice.


Kako bi smo saznali šta se desilo, kontaktirali smo sa pevačem koji je potvrdio naša saznanja i ispričao šta se tačno dogodilo.

- Išao sam sa tatom da uzme slušni aparat i dok sam ga čekao ispred klinike video sam jednu lepu zgradu koja je na sebi imala čudne znakove, a koji su podsećali na sektaške. Ja sam prišao toj zgradi, gde je bio jedan čovek koji se odmah brecnuo na mene.
Ja sam ga upitao da li je to tu neka sekta, a on je počeo da me vređa najgorim mogućim psovkama. On je vozio “audi” i kada je video da ja vozim “ford ka” rekao mi je kako sam ja niko i da nemam para za bolji automobil. Ja sam zatim otišao po tatu i kada sam se vratio policija, koju je on u međuvremenu pozvao, me je čekala.
Policajci su me ispitali na licu mesta i rekli da obojica odemo u policijsku stanicu na Vračaru. Ja sam rado dao taj iskaz, jer niko nema pravo da te vređa na ulici. Pustili su me čim sam dao svoju izjavu, a kasnije sam saznao da je taj čovek vozač neke ambasadorke - izjavio je Gavrilović za dnevni list “Alo!”.
Poslednji komentari
  • Србин Vreme: 15.06.2013 01:09h

    Поздрављамо Ивана Гавриловића, честитог Србина.

  • mima Vreme: 15.06.2013 06:34h

    Krajnje je vreme da se i Gavrilovic uozbilji. On je, javna licnost, pre svega, zatim otac dvoje maloletne dece i suprug. Njegovo ponasanje nije na mestu. Gledala sam ga u pojedinim emisijama, mnogo je neozbiljan. Javne licnosti ne bi trebalo da se BAHATE, jer su vrlo cesto i u velikom broju, UZOR mladima, a i kako ih se ne bi rodjena deca stidela. Na kraju krajeva tu je i supruga, koja je vrlo cesto bila "ponizena" njegovim ispadima. Nadam se da ce sve ovo, makar malo uticati na Ivanov temperament.

  • obrad Vreme: 15.06.2013 07:42h

    E baš me nasmejao Ivan. Oće na njega sve. Znači prišao zgradi da malo pogleda, i uleteo u probleme. Pozdrav za Ivana. Mogu reći da me je ova priča baš nasmejala.

  • nedjo Vreme: 15.06.2013 16:31h

    i nije neka licnost ovaj covek

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP