Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRALJ I KRALJICA

Procurela prepiska: Evo šta je Kristijan Golubović stvarno rekao "kraljici silikona" (FOTO)

Autor: Dnevno.rs | 29.03.2014 - 14:22:00h | Komentara: 3

Nisam te spomenuo u ružnom kontekstu. Nigde. A kamoli u novinama.

Uprkos tome što je izjavio da nije zainteresovan za 'silikonsku kraljicu', Kristijanu Goluboviću je, sudeći po fotografiji do koje je došao portal Dnevno.rs, očigledno još uvek veoma važno šta ona misli.

kristijan

 – Nisam te spomenuo u ružnom kontekstu. Nigde. A kamoli u novinama. Mrzim medije. Jer pišu neistinu. Deteta mi jedinog – napisao je Kristijan Golubović u privatnoj prepisci na fejsbuku sa Tijanom Đuričić, nakon što su beogradski mediji objavili njegov intervju u kome tvrdi da mu se ne dopadaju veštačke devojke, da mu je ona svojevremeno izjavila ljubav, ali da nije zainteresovan za nju.
Možda je Kristijan sve ovo i rekao, ali se predomislio nakon što je Tijana izvadila silikone. Uprkos tome što tvrdi da se ponovo operisala samo zbog sebe, Tijana je pre nekoliko meseci za naš portal izjavila da će silikone izvaditi zbog Kristijana, kao i da je zaljubljena u njega.
Očigledno je da je i Kristijanu ipak stalo do toga šta silikonska kraljica misli. Možda joj i pođe za rukom da ga osvoji sada kada izgleda nešto prirodnije nego ranije.
Poslednji komentari
  • ja Vreme: 29.03.2014 20:16h

    ne znam zasto,ali ja mislim da ova devojka nije losa osoba!! preterala jeste sa silikonima,ali srecom to se moze ispraviti !!

  • cica Vreme: 30.03.2014 03:31h

    oni su savrsen par hahhh

  • crystal night Vreme: 30.03.2014 07:01h

    .Drugaciji izgled i sa njim popularnost zbog istog nosi veliki teret i nerviranja oko izmisljenih prica,pa cak i one koje su bile tacne,pisane su u negativnom kontekstu!!!Devojka sve sto je uradila na sebi,to je bio njen izbor!!!Nikada mi nece biti jasni ljudi koji sa punim pravom daju sebi slobodo da guraju nos u tudje zivote!!!,zbog preterivanja sa silikonima,dosla je u zizi javnosti i ne prodje dan a da je ne spomenu!!!!PA STA JE BRIGA??! STICEM UTISAK DA JE CURA VRLO PRIJATNA ZA DRUZENJE,MUSKI JE PODNELA SVE UVREDE NA NJEN RACUN,I PO MENI JE TO ZA POSTOVATI!!!O UKUSIMA NE TREBA DISKUTOVATI, PREPORUCILA BI JOJ DA I DALJE RADI NA TOME,SVE DOK NE DODJE DO STANJA,PRISTOJNOG!!! SMATRAM DA JE K.G. KORISTI DA BI SEBE REKLAMIRAO!!!!TIJANA SVAKO DOBRO TI ZELIM U DALJEM ZIVOTU!!!!MOZES TI NACI BOLJEG OD K.G.!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP