Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠA STOJKOVIĆEVA ŽENA SE TOKOM BRAKA DRUŽILA SA SADAŠNJIM IZABRANIKOM

Prva Bojanina fotka sa starim-novim dečkom!

Autor: Sanja Arsić | 27.05.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Bojana Rajić definitivno uživa u vezi sa predsednikom Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda Branislavom Đurđevićem, o čemu je „Alo!“ već pisao, a naš list došao je u posed njihove jedine zajedničke fotografije, koja je nastala tokom jednog noćnog provoda još pre četiri godine, dok je bivša manekenka bila udata za golmana Vladimira Stojkovića.

Često izlazili  zajedno i uvek u  društvu prijatelja:  Bojana i Bane

Često izlazili zajedno i uvek u društvu prijatelja: Bojana i Bane

Kako naš izvor tvrdi, Bane i Bojana se dugo poznaju, tačnije, bivša gospođa Stojković je i pre braka bila sa biznismenom u vezi, koju su pre izvesnog vremena obnovili.


- Bojana i Branislav se dugo poznaju, oni su bili u ljubavnoj vezi pre nego što se udala za Vladimira, a onda su druženje obnovili tokom njenog braka, kako je i sam Stojke tvrdio u jednom od intervjua posle razvoda. Emocije su jake među njima, viđaju se svakodnevno, sada su počeli i javno da se pojavljuju zajedno. Ranije su mnogo više vodili računa, pa i ako bi se desilo da se nađu u istom društvu, jedva da su i komunicirali, jer nisu želeli da privlače pažnju.
Otkad se Bojana zvanično razvela, ona i Bane se mogu videti po elitnim beogradskim restoranima, ali uvek ima nekog ko im pravi društvo, opet valjda da ne bi boli oči. Za sada ne žele da obelodane svoju vezu, ali njihovi prijatelji su upućeni u njihov emotivni život. Ni Rajićeva ne krije da je zaljubljena i srećna - ispričao nam je izvor blizak manekenki.
- Srećna sam i zaljubljena, ne želim da ga eksponiram jer nije javna ličnost. Uživam i to je najbitnije - nedavno je rekla Bojana.

Tvrdi  da je  zaljubljena: Bojana  Rajić

Tvrdi da je zaljubljena: Bojana Rajić | Foto: Goran Srdanov


Podsećanja radi, Vladimir Stojković je pre godinu dana dao intervju za jedan list u kojem je naglasio da zna da ga je bivša supruga varala sa Đurđevićem.
- Bili smo prijatelji odranije, tako da je suvišno bilo šta više reći o tom čoveku. Ne zanima me šta se tačno dešavalo među njima, ali činjenica je da sam to saznao i od mojih i njegovih prijatelja, a i video sam svojim očima. Nisam želeo da reagujem jer sam od zajedničkih poznanika čuo da se pozivao na ljude iz političkog vrha - izjavio je golman posle razvoda.

Ko je Đurđević?


Branislav Đurđević je rođen 1978. godine u Beogradu, studirao je u Americi na Univerzitetu Maunt Ida (Boston, Masačusets) gde je diplomirao 2002. godine. Bio je asistent finansijskog direktora kompanije „Ju-Es stil Srbija“, a radio je i u kompaniji „Koka-Kola“. Trenutno obavlja funkciju izvršnog direktora kompanije „Elektromreža Srbije“. Na mestu predsednika Skupštine KK Crvena zvezda zamenio je Žiku Anđelkovića, a i sam je nekad igrao košarku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP