Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CELA ESTRADA SE OKUPILA NA BELOM DVORU

„Prva“: Još jači krećemo u novu sezonu!

Autor: A. R. | 03.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Uz glamurozan scenski program, odličnu atmosferu i mnoštvo poznatih ličnosti, Televizija „Prva“ je u sredu uveče održala promociju jesenje programske šeme u prelepom ambijentu Belog dvora. Više od 500 zvanica je prisustvovalo predstavljanju novih sadržaja ove televizije, te su tako u odličnom prijemu uživali Aca Lukas, Lepa Brena, Ivica Dačić, Miodrag Kostić, Neda Ukraden i drugi.

Saša Popović i  Suzana Jovanović

Saša Popović i Suzana Jovanović | Foto: Jelena Vučetić

- Posle četiri godine uspešnog poslovanja, „Antena grupa“ planira još više da ulaže na ovo tržište, naročito u produkciju, koja je u Srbiji na visokom nivou, kao i u digitalni sektor. „Antena“ ima strateško partnerstvo sa „Vice media“, globalnom medijskom platformom za onlajn i video sadržaj. Uskoro ćemo i ovde predstaviti „Vice media“ portal, za koji očekujemo da će postići veliki uspeh - objasnio je prvi čovek ove televizije Teodor Kirijaku, dok je direktor Televizije „Prva“ Dragan Nenadović istakao:

Ajnštajn,  Nenadović i  Kirijaku

Ajnštajn, Nenadović i Kirijaku


- Vrh se nikada ne osvaja samo jednom, i mi to vrlo dobro znamo. Zato se trudimo da stalno pomeramo granice, ulažemo u najbolji sadržaj i svake sezone donosimo najbolje programsko osveženje. Tako je i ove jesni. Osim sada već kultnih emisija, krećemo sa mnoštvo novih formata, koji su u produkcijskom smislu na svetskom nivou. Prvenstveno mislim na „Grand produkciju“, s kojom smo sklopili strateško partnerstvo, i naravno spektakularni šou „Tvoje lice zvuči poznato“ - rekao je, između ostalog, Nenadović.

Vesela ekipa na okupu:  Jakšići i Vuksanovići

Vesela ekipa na okupu: Jakšići i Vuksanovići | Foto: Jelena Vučetić

 
Najveći aduti Televizije „Prva“ u novoj sezoni su „Veče sa Ivanom Ivanović“, „Radna akcija“, „Dosije“, informativni program, sjajni šou-programi „Tvoje lice zvuči poznato“, „Zvezde Granda“, „Nedeljno popodne“, „Fantastik šou“, kao i domaće hit serije: „Urgentni centar“ i „Jedne letnje noći“.

Karađorđevići

Karađorđevići | Foto: Jelena Vučetić

 
Osim gore navedenih ličnosti, uz odličnu muziku u ovoj večeri su uživali i ministar odbrane Bratislav Gašić, ministar energetike Aleksandar Antić, prestolonaslednik Aleksandar Drugi i princeza Katarina Karađorđević, Veselin Jevrosimović, Boba Živojinović, Danica Maksimović, Ivan i Jelena Bosiljčić, Saša Popović, Suzana Jovanović, Neda Ukraden, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Žika i Dajana Jakšić, Sara Jovanović, Nevena Božović, Milica Todorović, Seka Aleksić i drugi.

Piter Ajnštajn

Piter Ajnštajn

Imenovan novi direktor za Srbiju i Crnu Goru!

Na svečanom prijemu povodom predstavljanja nove programske šeme Televizije „Prva“, imenovan je Piter Ajnštajn za direktora „Antena grupe“ za Srbiju i Crnu Goru.
- Veoma se radujem što ću sarađivati sa timovima TV „Prve“ i „Prve Montenegro“. Nastavićemo sa inovativnim programom visokog kvaliteta i vrhunske produkcije na terestrijalnim kanalima, ali ćemo se takođe fokusirati i na uvođenje novih tematskih kanala na kablovskoj, ali i na digitalnoj platformi, a sve to kako bismo odgovorili na rastuća očekivanja publike - izjavio je ovom prilikom Ajnštajn.

Poslednji komentari
  • kusicki stadoje Vreme: 03.10.2014 10:47h

    a KARADAJ ????? nije u redu sto ste je ukinuli,redje gledam PRVU????...

  • Tina Vreme: 03.10.2014 15:18h

    Jel to isti onaj Ajnštajn koji ima ingerencije i na TV B82 kojeg je nedavno pomenula Olja Bečković? Evo linka: http://www.tanjug.rs/novosti/146895/beckovic-svima-bilo-jasno-da-utiska-nece-biti-od-septembra.htm

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP