Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ADIL I ANA NA KORAK DO POMIRENJA

Prvo je tukao, sada je grli!

Autor: B. Radulović - D. Ćuruvija | 20.05.2015 - 21:00:00h | Komentara: 2

U Prvom osnovnom sudu juče je počelo suđenje pevaču Adilu Maksutoviću zbog navodnog nasilja nad nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski. Međutim, ova saga će očigledno imati drugačiji epilog jer su bivši ljubavnici na korak do pomirenja, što je predloženo juče u sudnici.

Adil i Ana su pred  sudijom najavili mirno  rešenje, a sa  tim se  složio i tužilac

Adil i Ana su pred sudijom najavili mirno rešenje, a sa tim se složio i tužilac | Foto: Goran Srdanov

Iako se do sada u sudu nisu ni pozdravljali, štaviše, skretali su pogled jedno od drugog, juče je u Palati pravde vladala potpuno drugačija atmosfera. Adil se pred sudnicom pojavio u pratnji advokata oko 11.30, da bi im se malo kasnije pridružila Anina pravna zastupnica. Ubrzo je u sud stigla i Džejeva ćerka, koja je sa osmehom prišla i pružila ruku bivšem vereniku. Njih dvoje se do početka suđenja, a ni nakon njega, nisu razdvajali. Sve vreme su pričali, smejali se i dogovarali šta će reći pred sudijom Zoranom Božovićem.


Tužilaštvo: Pojavile su se
nove okolnosti


Slavica Jokić, portparol Prvog osnovnog tužilašta, za „Alo!“ kaže:
- Suđenje je odloženo na izričit predlog optuženog i oštećene, s obzirom na to da su se pojavile nove okolnosti i pomaci u njihovim odnosima. Na pretresu koji je zakazan za 25. jun videćemo konačan ishod tog spora. Tužilaštvo se nije protivilo odlaganju suđenja.

- Optuženi i oštećena su na današnjem pripravnom ročištu najavili mogućnost mirnog rešenja spora, sa čim se složio zamenik tužioca u postupku. Tražili su određeni rok za to, a suđenje je odloženo za 25. jun - rekla nam je Ivana Ramić, portparol Prvog osnovnog suda.

Kako saznajemo, ukoliko Ana odustane od svedočenja da je nevenčani suprug, sa kojim ima sina, tukao, ni tužilaštvo neće nastaviti postupak protiv pevača.

- Sve zavisi od njene odluke da li će iskoristiti zakonsko pravo da ne svedoči i odustane od krivičnog gonjenja - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Prvi put zadovoljni pred  fotografima

Prvi put zadovoljni pred fotografima | Foto: Goran Srdanov


Sudeći po osmesima nakon izlaska iz sudnice, koju su napustili zajedno, i Adilovoj ruci na Aninim leđima kako bi je propustio prvu, pevač neće odgovarati pred zakonom.

- Ne želimo ništa da komentarišemo - skoro uglas su rekli Ana i Adil po završetku prvog ročišta, a ni njihovi advokati nisu želeli da daju izjave.
Podsećanja radi, 6. decembra 2013. godine, samo dva meseca nakon što se porodila, Ana je pozvala policiju i prijavila da je Adil tukao, te da joj treba pomoć da se vrati u stan kako bi uzela bebu. Ona se tada preselila kod majke u Kotež, a lekarskim pregledom su joj, kako je tvrdila, utvrđeni hematomi po glavi i stomaku. U istražnom postupku, ona je policajcima u Borči ispričala sve detalje nemilog događaja koji su, izgleda, „puj pike ne važi“.

Džej  Ramadanovski

Džej Ramadanovski | Foto: RAS Zoran Ilić

Džej: Ne mešam se!


Pevač Džej Ramadanovski, koji je Adilu pomogao da izgradi karijeru kada se otisnuo u muzičke vode, potpuno se razočarao u zeta. Međutim, on ne želi da se meša u odnos njegove ćerke i pevača, bez obzira na njihovu odluku.
- Ne mešam se. Odrasli su ljudi, to je njihova stvar - bilo je sve što nam je rekao Džej kada smo ga pozvali za komentar povodom mogućeg pomirenja njegove naslednice sa bivšim.
Ana, inače, trenutno sa sinom Adrijanom živi sa svojim ocem na Dorćolu.

Poslednji komentari
  • Dady Vreme: 20.05.2015 23:37h

    Zene su nepopravljive...zao mi je sto se ponizavaju

  • ja Vreme: 21.05.2015 11:48h

    Njihova posla...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP