Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROMENA

Prvog dana Bir festa se naplaćuje ulaz!

Autor: E.A. | 03.07.2014 - 16:30:00h | Komentara: 1

Ovogodišnji “Bir fest” koji će biti održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, donosi jednu promenu koja neće obradovati posetioce, budući da će se ulaz na festival naplaćivati prve večeri, dok će ostalih dana, kao i do sada, biti besplatan!

Si Lo Grin

Si Lo Grin | Foto: Nenad Mihajlović

Prema rečima organizatora, 13. avgusta će ulaznica koštati 300 dinara a ulaz će se plaćati, i to prvi put u istoriji “Bir festa” jer će prvog dana nastupiti američka muzička zvezda Cee Lo Green. Osim njega na Ušću će nastupiti i Bajaga i instruktori, “Plavi orkestar”, Van Gog, “Hladno pivo”, “Parni valjak”, “Goblini”, “Bad copy”, “YU grupa”, Edo Majka, Darkwood Dub i drugi, prenosi Telegraf.

Tradicionalna kampanja “Biram da recikliram” imati i svoj dodatak, pa će se zvati “Biram da recikliram i doniram”, jer će sav novac od otkupa prikupljenih limenki biti usmeren za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.
U okviru ove akcije od 17. jula do 11. avgusta na Adi Ciganliji biće postavljen promo štand na koji će posetioci moći da donesu prazne limenke na reciklažu u čiju zamenu će dobiti besplatno pivo.
Osim humanitarnih akcija u fokusu glavnih poruka Bir Festa je i društveno odgovorna kampanja “Nemoj da piješ dok voziš” koju festival sprovodi iz godine u godinu.
Poslednji komentari
  • Bratore Vreme: 03.07.2014 18:37h

    Mislim da su uspeli da jedino razonodu pravih Beogradjana pokvare. Bg ima raznorazne narodnjacke klubove i kafice, a sada se javasluk uvukao u Beer fest.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP