Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BAŠ JE ŠABAN

Publika izviždala Šabana!

Autor: Ivan Gajić | 27.11.2014 - 11:00:00h | Komentara: 12

Iako se smatra jednim od najtraženijih pevača u narodnoj muzici, zbog čega ga i zovu „kralj”, Šaban Šaulić ipak je uspeo da naljuti publiku u studiju na snimanju šoua „Zvezde Granda“. Naime, pevač je na snimanje kasnio skoro dva sata, što je prilično razljutilo masu koja se nalazila u studiju, pa su ga po dolasku izviždali.

Šaban Šaulić

Šaban Šaulić | Foto: Rajko Ristić

- Svi su bili na svojim mestima u zakazano vreme. Publika se smestila i čekala početak, kao i članovi žirija, koji su stizali jedan za drugim. Prvo je stigla Zorica Bruclik, da bi se potom vrlo brzo izređali i Snežana Đurišić, Aca Lukas, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac. Svi su bili spremni za početak snimanja, međutim, od Šabana nije bilo ni traga ni glasa.

Ana, Bosanac, Snežana, Zorica i  Aca su se dosađivali dok su čekali kolegu

Ana, Bosanac, Snežana, Zorica i Aca su se dosađivali dok su čekali kolegu | Foto: Rajko Ristić

 

Iako su svi prilično tolerantni kad je kašnjenje u pitanju, posle četrdesetak minuta organizatori su pozvali pevača da vide kad stiže, na šta je on odgovorio da će brzo biti tu. Ni posle jednog sata, Šaulić se nije pojavio, pa su bili prinuđeni ponovo da ga zovu, a on je dao istovetni odgovor - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta i dodao:

Šabane, odmah  da si došao: Saša Pop ović

Šabane, odmah da si došao: Saša Pop ović | Foto: Rajko Ristić

 
- Posle skoro sat i po, Saša Popović je uzeo telefon i pitao Šabana šta se dešava i zašto ga nema na snimanju, da bi se folker vrlo brzo pojavio u studiju. Iako niko nije očekivao takvu reakciju publike, čim su ga posetioci ugledali, počeli su da žvizde i da dovikuju „ua, ua“. Iako u čudu, pevač se nije osvrtao na ova dobacivanja, već je odmah zauzeo svoju poziciju javivši se kolegama u hodu.
Ostali članovi žirija bili prilično ljuti na pevača, što je i normalno, jer kako su rekli, ako oni mogu da ostave ostale obaveze po strani i dođu na vreme na snimanje, može i on - objašnjava izvor sa lica mesta, a Šaban Šaulić na snimanju emisije nije bio raspoložen da priča sa okupljenim novinarima.

Čekali ga i dok se šminkao

Čekali ga i dok se šminkao | Foto: Rajko Ristić

Šabanu šminkali ćelu!


Pored toga što je debelo kasnio na snimanje emsije, pevača su svi morali da čekaju i da se našminka. Pored scenske šminke, šminkerka je morala da se pozabavi i Šabanovom ćelom, koju je detaljno napuderisala kako se ne bi preterano sijala na snimku, a to je dodatno odložilo snimanje. Kada su završil sve pripreme, emisija je konačno mogla da počne.

Poslednji komentari
  • qwerty Vreme: 27.11.2014 11:25h

    SHABANOTI.......e,`bem ti `ZG` i ostala sranja....jedini normalan tamo je `bosanac`

  • Cuca Negovanovic Vreme: 27.11.2014 11:28h

    Laza Kostic je bio stariji od Lenke Dunđerske - 30 god. Al Pacino stariji od Alec Baldwin - 26 god. Vlado Kalember od Ane Rucner - 30 god. Clint Eastwood od Dina Eastwood - 48 god. Michele Placido od Federica Vincenti - 37 god. Branislav Lečić od Nine Radulović - 31 god. advokat Boža Prelević od Vanje Milačić - 18 god. itd, itd....Ljubav je moguca bez obzira na razliku u godinama!!! A sto se materijalnog interesa tise - to se gledalo i nekad i te kako, pitajte vase babe i dede koliko je taj materijalni status bio bitan, mozda kasnije 70-80 god se nije toliko gledalo jer su to bila lepa vremena!

  • 100 Vreme: 27.11.2014 11:56h

    Mili Boze, u pravu su nasa deca kada nas kritikuju sto ovo gledamo!

  • mirjana Vreme: 27.11.2014 13:40h

    Sta se ova dedusnica uzjogunila sta misli da je? Ivona do pobede

  • slavko Vreme: 27.11.2014 18:19h

    Sta je ovaj umislio da je....ako ga je publika izvizdala....ko je on da ga cekaju toliko....?Zoka je tu meni skroz ok...svaka joj je na mestu...Snezana je prepotentna....Sabana treba smeniti,posto je neodgovoran.....dosta ih petoro u ziriju....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP