Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ANKETIRANI GLEDAOCI VERUJU DA ĆE MILIVOJEVIĆ ODNETI POBEDU

Publika navija za Borisa!

Autor: A. Radojević | 29.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Takmičenje „Tvoje lice zvuči poznato“ privedeno je kraju, a za proteklih 11 nedelja imali smo priliku da uživamo, da se smejemo i da kritikujemo imitacije takmičara koji su se danima vredno spremali za emisiju. Neki su zadobili simpatije publike, a u tome svakako prednjači Boris Milivojević, koji je sudeći po rezltatima ankete sa 38 odsto glasova favorit za pobedu.

„Ko to tamo peva“ u izvedbi Borisa Milivojevića

„Ko to tamo peva“ u izvedbi Borisa Milivojevića

Inače, Boris je za finale odabrao pesmu „Za Beograd“ iz filma „Ko to tamo peva“, a svojim dosadašnjim imitacijama svakako je pobrao simpatije gledalaca. Odmah za Borisom, u anketi je Aleksa Jelić sa 35,1 odsto, koji je za svoju poslednju imitaciju odabrao da imitra Madonu i pesmu „Vogue“.

Ana Kokić

Ana Kokić

Na trećem mestu nalazi se Ana Kokić sa 16,1 odsto glasova, a Ana je odlučila da igra na sigurno, te je odabrala da ponovo uđe u lik Pink, koja joj je jednom prilikom već donela pobedu. Sudeći po komentarima, Kokićeva je od svih takmičara najviše iznenadila publiku jer je pokazala izvanredne pevačke sposobnosti, ali i talenat za glumu i ples.


Aleksa Jelić

Aleksa Jelić

Gledajući rezultate ankete, Sara Jovanović i Nenad Knežević Knez nisu bili favoriti ovog TV programa. Sara, koja je odlučila da imitira Leonu Luis izvodeći pesmu „Bleeding Love“, dobila je od čitalaca portala 6,5 odsto glasova. Knez je odlučio da svoje pevačke sposobnosti pokaže pesmom „Are You Gonna Go My Way“ Lenija Kravica, a sa 4,1 odsto glasova je završio na poslednjem mestu u anketi.

Marija i Željko

Marija i Željko

Šašić hranio Kilibardu čokoladom!

Svakako je očigledno da su se takmičari šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ veoma zabavljali na probama i snimanjima, a voditeljka Marija Kilibarda otkrila je da ih je Željko Šašić hranio čokoladama. Ona je postavila njihovu zajedničku fotografiju na Tviter, gde se vidi kako jedu ovu poslasticu i uz sliku napisala:
- Zašto smo uvek bili nasmejani u emisijama TLZP? Zato što nas je Željko Šašić stalno tovio čokoladom! - stoji ispod ove simpatične fotografije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP