Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IGNORISALE JEDNA DRUGU

Puklo estradno prijateljstvo od 20 godina: Ceca i Mira više ne razgovaraju!

Autor: Kurir | 23.07.2014 - 11:15:00h | Komentara: 10

Iako su bile najbolje drugarice dvadesetak godina, nedavno su se srele na rođendanu jedne prijateljice i potpuno su ignorisale jedna drugu.

Svetlana Ražnatović i Mira Škorić

Svetlana Ražnatović i Mira Škorić

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i njena koleginica Mira Škorić bile su najbolje drugarice poslednjih dvadesetak godina i njihovo druženje je bio jedan od svetlijih primera da su prijateljstva na estradi ipak moguća.
Međutim, kako javlja "Kurir", prvi znak razdora u prijateljstvu je bio Cecin rođendan.
Iako se poslednjih dvadesetak godina Mira redovno pojavljivala na Cecinim proslavama i nije propuštala nijednu, ovog puta je izostala i nije se pojavila na njenom rođendanu.
Nakon izvesnog vremena srele su se na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice i samo su se zaobišle u širokom luku.
- Ceca i Mira se već izvesno vreme niti čuju niti viđaju. Nakon više od dve decenije velikog prijateljstva i deljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka bude počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gde se pred svima nisu javile jedna drugoj - ispričao je dobro obavešten izvor za "Kurir", a zatim je dodao:
- Miru je posebno povredilo što je u poslednje vreme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničija glumatanja, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da preseče dugogodišnje druženje i da pamti samo lepe stvari - rekao je izvor.
Ceca i Mira se za sada nisu oglašavale povodom ove priče.
Poslednji komentari
  • Mili Vreme: 23.07.2014 11:36h

    Mira je poznata po podnosljivosti. Ne cudi me da je toliko dugo trpela Cecin uspeh, sada joj je pukao film.

  • Besna kvocka Vreme: 23.07.2014 11:47h

    Mislim da sa Mirom covek zna na cemu je, direktna, otvorena, drug do koske. Mozes da je volis ili ne. Po meni je to postenije od glume i foliranja. Sigurna sam da je Ceca ujela cim je presekla.

  • Dušan Vreme: 23.07.2014 14:50h

    Prijateljstvo između žena? Ha, ha! Dovoljan razlog za ljubomoru je to što je Mirina ćerka đak generacije i upisuje Medicinski fakultet, a Cecina se ljubaka na moru i kači slike kad i gde god stigne.

  • Yelena Vreme: 23.07.2014 19:29h

    Dusane, bw za komentar. Ipak otac Mirine cerke je doktor, lekar specijalista a Cecine zna se vec ko...ipak u zivotu mozes dosta toga korigovati ali gene sigurno ne.

  • VERICA Vreme: 23.07.2014 20:02h

    Mira je veoma uspesa, postena i iskrena zena. Mislim da je dugo godina tolerisala Svetlanine bahanalije i uspesno ih krila od javnosti. Ali Svetlana nema bas moralne kodekse tako da je mislim da su sa njom samo oni koji direktno imaju kois ili neku zajednicku tajnu. Bravo Miro trebalo je to ranije da odlucis, nije to tvoj nivo!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP