Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠTEDI GLAS

Rada Manojlović: Krenula sam na časove kako bi naučila pravilnu tehniku pevanja!

Autor: Opera 17 | 14.01.2015 - 23:11:00h | Komentara: 1

Iako godinama važi za veoma popularnu pevačicu, ne stidi se da prizna da tek sada ide na časove pevanja!

Pevačica će u Francuskoj snimiti spot: Rada  Manojlović

Rada Manojlović | Foto: Mitar Mitrović

Popularna Zvezda Granda Rada Manojlović dočekala je Pravoslavnu novu godinu u društvu svoje sestre i potencijalnog zeta u jednom restoranu blizu rodnog mesta u Požarevcu.
- Igrom slučaja poznajem i muzičare koji su tamo svirali, mnogo su dobro pevali i super je bilo da i meni neko za promenu peva - kaže Manojlovićeva.
Ona je za emisiju „Dnevna doza sa Radomirom Kostićem“ na radiju „Kiss FM“ otkrila da se ovih dana oporavlja u rodnom Požarevcu, te da prilikom nastupa koristi isključivo 50% svojih glasnih žica kako, kako je istakla „ne bi pohabala to malo grla koje je oporavila“.
- Nisam dugo nastupala i jedva čekam da uđem u studio, štedim glas za novi album, a u međuvremenu pohađam i školu pevanja - bila je iskrena mlada četerežanka, koja je istakla da je na časove krenula kako bi naučila pravilnu tehniku pevanja, odnosno da "štedi sebe" na nastupila i da se ne forsira preterano, kao što je to do sada bio slučaj.
Rada dodaje da do sada nije imala loših iskustava sa pripadnicima saobraćajne policije kao i da su je do sada zaustavljali zbog rutinskih kontrola.
- Nisam ih do sada šarmirala, ali to ne znači da ih u budućnosti neću šarmirati na sve moguće načine samo da me ne kazne. Uvek vezujem pojas, savestan sam vozač, pazim da ne vozim preko ograničenja, nikada me nisu zaustavili zbog bahate vožnje - ističe Rada i dodaje da je jedina stvar koja joj sada nedostaje glas.
Tako je i vešto izbegla da progovori o svom odnosu sa dečkom Momirom koji je u inostranstvu. Na konstataciju novinara da u izjavama medijima praktikuje takozvanu politiku nezameranja svojstvenu njenoj zemljakinji Dragani Mirković, zanosna plavuša je kao iz topa rekla:
- E neka sam vas podsetila na nju, jer mi je Dragana Mirković idol po mnogim pitanjima.
Poslednji komentari
  • Tristan Vreme: 15.01.2015 11:07h

    Jos da naucis kako da se ponasas i da ne iritiras pojavom i kolicinom gluposti koja vristi iz tebe pa da i nama bude lepo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP