Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Rada Manojlović: Nema diskoteke u Evropi u kojoj nisam pevala!

Autor: Novosti | 17.10.2013 - 11:00:00h | Komentara: 2

Od pre dve godine, kada joj je izašao album "Marakana", Radmila Rada Manojlović nema slobodan vikend. Mada priznaje da je još rano za solistički koncert u Beogradu, nema sumnje da joj je stadion Crvene zvezde bio talija za uspešne nastupe širom Evrope.

 Najpopularnija pevačica, potekla iz "Zvezda Granda", puni klubove gde god da se pojavi. Novine pišu o bombama na njenim nastupima, a ona kaže da je jedino eksplozivna atmosfera koja nastaje na svakoj novoj svirci.

Rada Manojlović

Rada Manojlović

 "Mislim da u Evropi ne postoji diskoteka u kojoj nisam pevala. Prošle nedelje sam čak nastupala u jednom našem klubu u Londonu, gde je bilo predivno, a odmah posle toga letela sam za Temišvar i pevala na trgu u rumunskoj Resici. Gradonačelniku tog grada preporučila me je Dragana Mirković, što je za mene velika čast. Ne mogu ni da izbrojim koliko sam nastupa imala u Srbiji, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, a kad na to dodam privatna slavlja koja pevam između diskoteka, jasno je da je tempo ubitačan. Sva ta putovanja i lomatanja po kolima ostavljaju posledice, zbog čega imam zdravstvenih problema sa leđima. Idem redovno na terapije i nadam se boljem. Važno je da ima posla i da me toliko ljudi voli širom svih meridijana", kaže Rada Manojlović.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 17.10.2013 17:46h

    Moja Rado kolika je Europa.Hvataj se svadbi i promjeni konacno styling.Razumijem da dolazis iz male sredine,ali pitaj ljude za pomoc,malo se dotjeraj,mislim izgledaj evropski.Glas Ti je extra,ali ocito predstava o Evropi pogresna.

  • 5ar Vreme: 17.10.2013 22:31h

    Rado, to gde si ti pevala se zove folkoteka, i nije prošlo pored diskoteke. Možda si disko videla na slici i čula za njega u Breninoj pesmi "Mile voli disko". Dakle, prevedeno, nema kafančine u kojoj nisi pevala zapadno od Šida i severno od Horgoša.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP