Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODLUČNA

Rada Manojlović: Nikada se ne bih ošišala, sa dugom kosom osećam se seksi!

Autor: Svet | 07.11.2013 - 14:45:00h | Komentara: 2

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih Zvezdi Granda, Radmila Rada Manojlović, kaže da se nikad ne bi odrekla svoje duge kose jer se sa njom oseća zavodljivo i seksi.

Inače, pevačica trenutno privodi kraju snimanje svog trećeg studijskog albuma, a svoje obožavaoce obradovaće sa osam ili deset novih pesama, na kojima rade pevačicini provereni saradnici, Damir Handanović, Marina Tucaković i Dušan Bacić.
Iako se u poslednje vreme sve više naših poznatih dama šiša na kratko, Rada, ipak, poručuje da neće drastično menjati svoj stajling.

Rada Manojlović

 Kosa na prvom mestu - Rada Manojlović

 “Nikada ne bih zarad promene imidža donosila radikalnu odluku, kao što je šišanje na kratko”, kaže Rada. “Takve promene dolaze u obzir samo za slikanja i spotove, ali na sceni moram biti ja. Sa dugom kosom osećam se seksi, zavodljivo, slobodno i ne bih je menjala”, naglašava Manojlovićeva.

Mada je često na udaru modnih kritičara, koji je ne štede kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu odevanja, Manojlovićeva tvrdi da joj to ne smeta.
“Uživam u životu i u svojoj koži, pa i u svojoj garderobi. Umem da poslušam savet, pa ubacim neki detalj koji nisam koristila. Oblačim se kako želim. Za mene je stil odevanja način da pokažem da ne robujem predrasudama i utemeljenim modnim normama. Ne opterećujem se time koje se boje i stilovi slažu. Ali, mnoge devojke me pitaju gde kupujem haljine. Sve duge svečane haljine za crvene tepihe sam sama kreirala i šila, a raduje me što sam skoro uvek bila proglašavana za jednu od najbolje odevenih na tim manifestacijama”, objasnila je pevačica.
Poslednji komentari
  • jana Vreme: 07.11.2013 14:54h

    e moja Rado vidi se da si glupa kod tebe vazi ona duge kose kratke pameti .Kod vas nose dugu kosu od 10 do70 grdno vas viditi od zorice b. do zlate pet.i mnoge druge najlepsu frizuru ima dara buba mara

  • bb Vreme: 07.11.2013 15:44h

    Rado, kosa ti je kao slama, uradi nesto pametno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP