Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZBOG LJUBAVI SPREMNA NA SVE

Rada Manojlović: Okeani ne mogu da pobede ljubav

Autor: B.Janačković | 12.10.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Jako teško usklađujem poslovne obaveze sa privatnim životom. Uz to kada vas mediji stalno prate nije baš lako ali “ljubav na daljinu” je moguća - kaže pevačica o svojoj vezi sa dečkom koji živi u Americi.

Rada Manojlović i Momir Gajić

Rada Manojlović i Momir Gajić

Rada Manojlović je više od godinu i po dana sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem. Kaže da iako ih deli okean, njih dvoje perfektno funkcionišu.

- Bila sam u Americi pre dva meseca, a i on dolazi ovde. Kada ste u nekom estradnom vrhu, kada ste u najboljoj produkciji “Grandovoj”, kada ste medijski propraćeni sa svih strana, nije baš lako. Ali kada ima emocija i volje, sve je moguće. Mada, ne bih preterano o tome. Uvek se nešto izjalovi u smislu novinskih naslova, nekako portali prenesu nešto što ja nisam rekla, poverava se popularna pevačica, koja je u petak uveče više od dva časa pevala na bini usred niške pešačke zone povodom Noći kupovine.

Rada Manojlović

Rada Manojlović | Foto: M. Mitrović

Po završenom nastupu, publika je nije puštala još sat vremena da ode sa bine, pa je Rada strpljivo potpisivala autograme i slikala se sa fanovima, a za “Blic” kaže da joj prijaju komplimenti koji joj obožavaoci upućuju.

Rada Manojlović

Rada Manojlović | Foto: Nebojša Marković

 
- Najdraže mi je kad mi kažu da sam dobra osoba. Da imam dobru dušu, da sam stalno nasmejana, da imam pozitivnu energiju oko sebe. To je najbolji kompliment. Sve ostalo, moje duge noge i kosa, lepo lice, sve će to proći za 20, 30, 50 godina... Ali ostaje duša, duša se ne menja, osmeh je neprolazan - zaključuje Rada.

Inače, ona je trenutno zauzeta pripremom novog albuma. Kaže da se okružila odličnom ekipom sa kojom je radila na pesmama.

- Novi album jedva čekam, ne mogu više da izdržim jer već tri godine biram pesme. Ja sve te pesme znam toliko dugo i ne mogu da dočekam da i publika konačno čuje ono na čemu sam radila toliko dugo. Šta da kažem, idemo na sve ili ništa - zadovoljna je Rada.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP