Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LAKŠE JOJ JE

Rada Manojlović: Spavaću u hotelu, a ne u Momirovoj kući!

Autor: Blic | 04.04.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Rada Manojlović provešće mesec dana u Americi, gde će imati seriju koncerata, ali će sve slobodno vreme provesti sa dečkom Momirom Gajićem. Pred put, pevačica je otkrila da neće spavati u kući svog dečka, već u hotelu.

Rada Manojlović

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović trenutno se nalazi na jednomesečnoj turneji, gde će pored serije zakazanih koncerata uživati i u društvu svog dečka Momira Gajića i otkriva da će umesto u kući svog dečka spavati u hotelu.

"Zbog brojnih koncerata lakše mi je da spavam u hotelu. Iako se trudim da ne mešam posao i zadovoljstvo, ovog puta to ću morati da učinim. Nadam se da će mi Momir biti dobar vodič i da će mi u Americi pokazati sve ono što ne bi trebalo da propustim. Iako mu ne prija medijska pažnja, zbog čega retko posećujemo javna mesta, ovog puta neće moći da se izvuče. Očekujem da bude u prvim redovima na mojim koncertima", rekla je Rada kroz osmeh i dodaje:
"Kako su mi javili organizatori, interesovanje za moje nastupe je veliko. Uvek se radujem kada pevam našim ljudima, kojih ima svuda u svetu. Ipak, očekujem da će mi ostati i desetak dana za odmor i uživanje, ali i za šoping. Kao i većina žena, i ja od te ženske boljke bolujem", priznaje Rada.
Pevačica je pred put posetila sestru, koja živi i studira u Požarevcu, a onda su zajedno otišle u rodno Četereže kako bi videle oca, za koga je Rada posebno vezana.

"Otišla sam dan pred polazak da se pozdravim s tatom, sestrom i nanom. Oni će mi najviše nedostajati. Svaki rastanak od njih mi i danas, nakon mnogo godina bavljenja muzikom i čestih putovanja, teško pada. Ja sam od onih koji se vode devizom „svuda pođi, svojoj kući dođi“, tako da, kao što sam se radovala odlasku u Ameriku, isto tako ću se radovati i povratku", zaključila je pevačica.
Poslednji komentari
  • Zic Vreme: 05.04.2014 03:03h

    Joj sto Rada laze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP