Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAŠALA

Rada Manojolović za 8.000 evra mesečno učestvuje u emisiji Tvoje lice zvuči poznato?

Autor: Informer | 21.08.2014 - 15:30:00h | Komentara: 3

Pevačica Rada Manojlović navodno je dobila ponudu da učestvuje u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” za honorar od 8.000 evra mesečno.

Rada Manojlović

Tražena: Rada Manojlović | Foto: Mitar Mitrović

Produkcijska kuća “Emotion” i televizija “Prva” pregovaraju sa nekadašnjom zvezdom “Granda” i njenim menadžerom.


- Radi su ponudili 2.000 evra po emisiji. Ona na nastupima za jedno veče zarađuje oko 4.000 evra, pa se zbog toga premišlja. Rada je najtraženija pevačica mlađe generacije i ima zakazane nastupe sve do ferbuara 2015. godine – rekao je neimenovani izvor za ovaj dnevni list.

On tvrdi da su se producenti odlučili da imaju jednu jaku zvezdu u drugoj sezoni ove popularne emisije i da će sve učiniti da to ostvari. Rada im je prva na listi želja.

- Osim primamljivog honorara, rekli su joj i da bi prema njenim obavezama pravili planove za snimanje. Bukvalno su spremni da prihvate sve njene uslove, tako da bi ona svakako bila u plusu, ako prihvati – naveo je sagovornik.

Rada Manojlović nije želela da komentariše ova saznanja, dok sa “Prve” televizije nisu želeli ni da potvrde, ni da demantuju te informacije.

- Pripreme za početak šoua “Tvoje lice zvuči poznato” su uveliko u toku, Svi nestrpljivo očejuju drugu sezonu najuspešnijeg šou-programa na ovim prostorima. Rano je da pričamo o imenima kandidata – rekla je Slađana Paunović, portparolka “Prve” televizije.

Navodno, u drugom serijalu emisije “Tvoje lice zvuče poznato” učestovaće glumica Ana Maljević, sestre Bojane Maljević, kao i folker Radiša Trajković Đani.

Poslednji komentari
  • Anja Vreme: 21.08.2014 16:14h

    Da li Rada i ostale estradne umetnice placaju porez na dohodak, da li placaju komunalije, struju, telefon ili oni to ne moraju, -kao Njegomir ili Brena-,ali penzionere i radnike treba oguliti do gole koze, sram vas bilo.Dakle toliko ovaj narod iritirate da ce se dici i kuka i motika, medjutim ljudima je dosta prolivanja krvi pa je prag trpeljivosti jos uvek na visokom nivou.Zapanjena sam i sa nasim novinarstvom, gde su novinari da i oni prozivaju one koji su pokrali ovaj narod i sada su uvazeni poslovni ljudi.

  • Dejan Vreme: 21.08.2014 16:35h

    Ovo mi liči na kraj sveta. A i neka bude kad je ovakav !

  • milan948 Vreme: 23.08.2014 06:29h

    I onda se posle čudimo kako nam deca neć da uče školu. A i šta će im-da je završe pa da imaju mesečnu platu od 200-300 eura u najboljem slučaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP