Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA UPALA U TEŠKU DEPRESIJU KADA JE IZGUBILA KUĆNOG LJUBIMCA

Rada na lekovima i grupnoj seansi zbog smrti psa!

Autor: B. Radulović | 05.05.2014 - 19:00:00h | Komentara: 2

Pevačica Radmila Manojlović upala je u tešku depresiju nakon što joj je nedavno uginuo pekinezer kojeg je imala punih 17 godina, saznaje „Alo!“. Kako bi prebrodila teške trenutke, pomoć je potražila u kolektivnim seansama na internetu i tabletama za smirenje.

Rada Manojlović

Teško podnela smrt kučeta: Rada| Foto: Miloš Perić

 

Bila je veoma vezana za njega, posebno nakon smrti majke! Kada su joj saopštili da je uginuo, plakala je danima, odbijala da jede, a onda je počela sa grupnim razgovorima na internetu, koji su je izlečili

Prema rečima našeg sagovornika, kada joj je otac saopštio da je pas uginuo, pevačica je danima plakala i nije želela da izađe iz kuće.

- Bila je veoma vezana za njega, posebno nakon smrti majke! Kada su joj saopštili da je uginuo, bila je van sebe, plakala je danima, odbijala da jede, a na nastupima je bila zamišljena. Uzimala je lekove za smirenje, a onda je pronašla ljude na internetu sa kojima je u grupama razgovarala o svom problemu - ističe sagovornik „Alo“.

Rada, koja se trenutno nalazi na turneju u Americi, priznaje da nije ni slutila koliko je može pogoditi smrt kućnog ljubimca i da će zbog toga morati da potraži pomoć kako bi se psihički stabilizovala.

"Pijem tablete, ali na biljnoj bazi, jer stvarno imam problem sa spavanjem, pa se tako lakše nosim i sa problemima", Rada

- Bio je sa mnom od moje 12. godine, zbog čega uopšte ne mogu da se oporavim. Uginuo je od starosti, prirodnom smrću, nije ga udario automobil ili ubio neki komšija kada je krenuo u lov, što u selu vrlo često može da se desi, ali opet, ne mogu da se pomirim s tim - rekla je Rada, objasnivši da je na internetu pronašla pomoć u razgovoru sa ljudima koji imaju isti problem.
- Tada sam shvatila da nisam usamljen slučaj i da ljudi teško podnose smrt kuca, maca i drugih ljubimaca. Dobila sam dosta korisnih saveta i bilo mi je lakše, mada mi i danas zasuže oči zbog njega - otkriva Manojlovićeva, koja ne krije da zbog lošeg sna koristi tablete.

- Pijem tablete, ali na biljnoj bazi, jer stvarno imam problem sa spavanjem, a potreban mi je san. Tako se lakše nosim i sa problemima, samo sam malo pospana, ponekad i luda - kaže pevačica.

Pekinezer

Tugu za ljubimcem izlečila grupnom terapijom

Trebalo je da snimim Severinin album

Rada otkriva da se premišlja da li da po povratku sa američke turneje snimi singl ili album, iako su joj pred nosom izmakle pesme koje sada snima Severina Vučković.


- Trebalo je ja da snimim ceo album koji je dat Severini dok sam se ja premišljala. Kada mi je to promaklo, mislila sam da je smak sveta, ali ja sam stara čekalica, tako da ću sigurno sačekati dok ne nađem nešto dobro - rekla je Rada.

Poslednji komentari
  • zo Vreme: 06.05.2014 09:01h

    Da li si ti normalna a ocigledno nisi, da li si luda a ocigledno jesi. Sta izigravas i koga je briga sta ti cuvas i koga cuvas a da te ispostujem moje saucesce.

  • Boki Vreme: 06.05.2014 09:11h

    Ja mislim da njoj treba nesto drugo da vrati sjaj u ocima!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP