Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANOJLOVIĆEVA NOSI DVA BROJA VEĆU OBUĆU

Rada pliva u cipelama!

Autor: I. Tubin | 27.02.2015 - 07:15:00h | Komentara: 4

Popularna pevačica Rada Manojlović pojavila se na snimanju emisije u kratkoj crnoj haljini i zlatnim cipelicama koje su bile dva broja veće. Kako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, delovalo je da je ovo još jedno njeno lepo izdanje, međutim, Radi se prikrala neobjašnjiva greška, pa je muku mučila sa obućom.

Kako je pevačica delovala nestabilno, svi su se pribojavali da će se povrediti na sceni, ali je, srećom, pregurala snimanje bez

Kako je pevačica delovala nestabilno, svi su se pribojavali da će se povrediti na sceni, ali je, srećom, pregurala snimanje bez većih problema | Foto: Rajko Ristić

Naime, primetili smo da nešto nije u redu sa Radinim cipelama, a onda smo shvatili da joj stopala doslovce plivaju u njima jer su joj cipele poprilično velike, što je naš paparaco i uslikao. Osim što su joj cipele vidno bar dva broja veće i što su potpuno pokvarile vizuelni utisak, takođe su mogle da budu kobne, jer je Rada jedva stajala u njima, a kretanje joj je bilo gotovo mučno. Kako je pevačica delovala nestabilno, svi su se pribojavali da će se povrediti na sceni, ali je, srećom, Rada pregurala snimanje bez većih problema.


Međutim, ovo nije prvi put da se Rada pojavi u velikim cipelama, šta više, to je u njenom slučaju česta pojava. Iako je zbog toga već više puta prozivana od strane fanova i modnih žirija, Rada iznova ponavlja istu grešku, a broj obuće koju bira, kao da samo raste.

Da li je Manojlovićeva u zadnji čas pozajmila nečije cipele, ili ih je izabrala odokativno, za nas je nepoznanica, ali očito je da bi ubuduće trebalo malo više pažnje da posveti svom stajlingu, ako ne iz estetskih, onda bar iz bezbednosnih razloga.
Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 27.02.2015 08:54h

    Nista novo od kad znam za nju tako je...o

  • drLaki Vreme: 27.02.2015 14:29h

    Kada su zvali pevace u emisiju, rekli su da dodju u sto vecem boroju, ali Rada shvatila blukvalno.

  • niki Vreme: 27.02.2015 21:46h

    konacno da je neko ovo primetio, uzas ona godinama onako u pozi stiskavca stalno nosi skije a ne cipele raskezena ko lud na brasno misli da joj je najveca titula sto priznaje da je sa sela, plitko i tupo do bola , a ovom ko je ubo za cipele kapa dole

  • pozarevljanin Vreme: 28.02.2015 14:48h

    Selo moje lepse od Pariza

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP