Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE KAŽU:

Rada se udaje, ali ne za Momira!

Autor: Ekipa Alo! | 06.09.2014 - 09:30:00h | Komentara: 5

Iako je Rada Manojlović sigurna u ljubav sa Momirom Gajićem i svi očekuju da će se njihova veza ozvaničiti brakom, prema prognozama zvezda, pevačica se neće udati za sadašnjeg dečka. Naime, Rada se našla „licem u lice“ sa astrologom i tada saznala kakva je budućnost čeka.

Očekuje je  nova ljubav:  Radmila  Manojlović

Očekuje je nova ljubav: Radmila Manojlović | Foto: Zoran Ilić

- Zvezda „Granda“ udaće se za dve godine starijeg muškarca koji nosi uniformu i ima brak pre nje. Rada i njen budući suprug upoznaće se na nekom snimanju gde će biti puno reflektora, i kada ga bude prvi put videla, istog trenutka će ostati bez daha.

Taj muškarac imaće jedno žensko dete i biće stariji osam godina od nje, gospodin koji je izuzetno racionalan i koji je verovatno po struci lekar- rekao je naš poznati astrolog i dodao da do braka sa Milanom Stankovićem nije moglo da dođe jer pevačici tada nisu bile otvorene zvezde za brak.

- Inače, ona i Momir biće još zajedno, ali ta veza na daljinu neće opstati, što bi rekli naši stari: daleko od očiju, daleko od srca - rekao je za „Blic Ženu“ Dušan Veličković, a Rada je reagovala vriskom i radošću.
 
Poslednji komentari
  • Druid Vreme: 06.09.2014 11:41h

    "Zvezda „Granda“ udaće se za dve godine starijeg muškarca koji nosi uniformu i ima brak pre nje". "Taj muškarac imaće jedno žensko dete i biće stariji osam godina od nje"... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neverovatno je da uzimate za ozbiljno "Astrologa" koji nikada ništa nije tačno prognozirao u životu...

  • gica Vreme: 06.09.2014 16:07h

    polusvet,polupismeni.

  • ludilo Vreme: 06.09.2014 19:08h

    Odlucite se da li je stariji dve ili osam godina od nje

  • vesna Vreme: 06.09.2014 20:09h

    - Zvezda „Granda“ udaće se za dve godine starijeg muškarca. Taj muškarac imaće jedno žensko dete i biće stariji osam godina od nje. ??????????????

  • Жарко Vreme: 07.09.2014 13:52h

    Па кад се сабере 8 и 2 па се од тог збира извуче трећи корен (вероватно тако нешто), онда дођемо до податка да ће се тај човек оженити њом пре 3 године када буде имао двоје деце. Какве небулозе пише ова жута штампа, то се неможе речима описати. А шта све неби објавили зарад профита, е тек се то неможе описати. Него, Милане, облачи подхитно униформу (већ си фармацеут и имаш искуства) обилази сва места где се снимало, где се снима и где ће се снимати и ето теби брака са Радом. Једини проблем који тренутно имаш је то што немаш женско дете (или имаш?). У сваком случају, снаћићеш се ти већ некако.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP