Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAŠLA NOVOG NASLEDNIKA MILANA STANKOVIĆA

Rada smuvala sportistu!

Autor: Sanja Arsić | 22.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

I dok mnogi negativno komentarišu novi imidž Milana Stankovića, njegova bivša devojka Radmila Manojlović nikad lepše nije izgledala, a kako “Alo!” saznaje, razlog za to je nova ljubav. Naime, pevačica je već mesec dana u novoj vezi sa dečkom koga od očiju javnosti skriva kao zmija noge.

Rada Manojlović

Rada Manojlović | Foto: RAS

- Rada je već više od mesec dana u vezi sa novim dečkom. Posle burnog raskida, ova veza joj baš prija, što se vidi i po njoj. Veza sa Milanom, koja je bila neprekidno pod velikom pažnjom medija, naučila ju je da skriva novu ljubav, pa tako čak ni najbližim prijateljima nije otkrila identitet dečka.

Jedino što je rekla jeste da je u pitanju sportista, ali ime nije želela da otkrije niti ga je upoznala sa bilo kim iz svog okruženja. Iako se bave različitim poslom, on nju u potpunosti razume i još nijednom joj nije zamerio česta poslovna putovanja i to što ne mogu da provode mnogo vremena zajedno.
Rada se trudi da sve slobodno vreme provodi sa njim - rekao nam je izvor blizak Manojlovićevoj i dodaje da je pevačica imala u planu da se posveti karijeri i da ne razmišlja o novim vezama, jer joj je raskid sa Stankovićem mnogo teško pao.

Nekad bilo:  Rada i Milan  iz vremena  ljubavi

Nekad bilo: Rada i Milan iz vremena ljubavi | Foto: Dejan Živančević


- Ona je jako patila posle raskida sa Milanom, pogotovo što su svi nju krivili za raskid i povezivali je sa raznim muškarcima. Pričala je da joj ne pada na pamet da se opet upušta u tako nešto i da će se posvetiti karijeri, ali njen novi dečko je bio i te kako uporan i baš se trudio oko nje. Na kraju je morala da popusti i ne kaje se zbog toga, jer pored sebe ima pravog džentlmena, na kog može da se osloni u svakom trenutku - priča naš izvor.

U želji da saznamo ko je taj dečko zbog kog pevačica ovih dana cvrkuće, pozvali smo Radmilu, koja je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar. No, verovatno ne bismo dobili nikakvu izjavu jer je nedavno za jedan portal izjavila da joj je rano da priča o novoj vezi.

- Rano je da se priča o novoj vezi, ali kada bih ušla u novu, sigurno se ne bih zavukla u mišju rupu, ali ne bih o tome ni brujala na sav glas. Neka me prate i neka sami otkriju oni koga to zanima, ali sigurno da ja prva ne bih o tome pričala - izgovorila je nedavno Manojlovićeva.
Poslednji komentari
  • robi Vreme: 22.05.2013 07:49h

    u jeee jako nam ovo bitno.....koji su ovo vanzemaljci..

  • Mina Vreme: 22.05.2013 12:57h

    Najpre je patila zbog raskida sa Milanom,pa onda morala da popusti...Tesko zabu naterati u vodu....Za mesec dana zabavljanja,zamislite,jos joj nista nije zamerio.... Nikad ti vise neces naci slicnog Milanu!

  • Sretko Vreme: 23.05.2013 01:26h

    Kome vi bre lažete svih ovih godina? Kakva veza Rade i Milana bre? On je GAY i krili ste sve vreme to, kao u vezi sa Radom?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP