Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICI U NEDELJU PREMINUO DEDA

Rada: Sve mi ide nizbrdo!

Autor: S. A. | 03.06.2015 - 16:00:00h | Komentara: 1

Poznata pevačica Radmila Manojlović ovih dana prolazi kroz teške trenutke. Pre nekoliko dana umro joj je deda za koga je bila jako vezana, a zatim joj je brat po ocu Nenad Manojlović ispao iz takmičenja „Zvezde Granda“.

Tužna: Rada Manojlović

Tužna: Rada Manojlović | Foto: Rajko Ristić

Pevačica je otkazala nastupe za ovu nedelju, a mi smo je zatekli na snimanju muzičkog šoua, gde je bodrila brata i priznala nam je da joj je jako teško zbog svega.


- Sve je pošlo nizbrdo. Prvo dekina smrt, sada je i Neša ispao. Nije ovo naša nedelja. To je tatin tata i Nenad i ja smo bili jako vezani za njega, teško nam je, a mislim da je mom bratu još teže, jer je morao da se skoncentriše i izađe na scenu kao da se ništa ne dešava - rekla je za naš list Rada. Ona ovog puta nije bodrila starijeg brata iz bekstejdža, već je sedela u ćošku bine, kako ne bi bila primećena.

U crnoj haljini bez šminke, pevačica je sa drugaricom čekala da se završi nastup, a zatim je na drugi izlaz izašla iz studija i uputila se u Četereže kako bi pomogla oko organizacije sahrane.

Podsećanja radi, Rada je za “Alo!” pre godinu dana ispričala kako se osećala kada joj je umrla mama, a ona je devet dana posle njene smrti morala da peva.

- Pevala sam deveti dan nakon majčine smrti, jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovali te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za iskuljučivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada, kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se - bila je tada iskrena Manojlovićeva.
Poslednji komentari
  • saj Vreme: 03.06.2015 07:04h

    i ova vise smara...dosadila i bogu i narodu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP