Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRAT MANOJLOVIĆEVE TAKMIČI SE OD JESENI

Radin rođeni brat u „Zvezdama Granda“!

Autor: Ekipa Alo! | 08.04.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Brat po ocu popularne pevačice Radmile Manojlović, Nenad, prošao je na audicijama za nove „Zvezde Granda“, tako da će publika od jeseni imati priliku da ga vidi na ovom takmičenju i čuje muzički talenat koji je njegova sestra pokazala u istom takmičenju pre 11 godina. Ponosna sestra ne krije da mu je najveća podrška, ali i kritičar.

Ponosna sestra: Rada i Nenad

Ponosna sestra: Rada i Nenad

- Konačno smo svi u porodici uspeli posle deset godina da ga nagovorimo da se prijavi za „Zvezde Granda,“ prošao je na audiciji, a nadam se da će proći i drugi krug, pa da navijamo za njega do pobede, od jeseni kada krenu uživo emitovanja. Ubijam ga savetima i kritikama, ali me sluša, iako je osam godina stariji.

Uglavnom mu sugerišem da peva narodnjake, jer je odličan pevač i ima raspon glasa, koji u tom žanru može da pokaže, ali on voli nešto drugo, hoće da peva zabavnu muziku, a ne leži mu. Sada je na audiciji pevao „Žal“ od Šabana Šaulića i svi su mu aplaudriali, cela hala i žiri, a niko nije znao da je moj brat kada ga je Saša prozvao. Toliko sam bila ponosna i pao mi je teret sa leđa što zapravo neće biti okarakterisan samo kao brat Rade Manojlović već i kao vrhunski vokal.
Šaban mu je od rođenja bio uzor i ne znam šta sam propustila u međuvremenu u njegovom životu, pa se prešaltao na zabavnu muziku, ali promeniću ja to jer u teškim narodnim pesmama može da pokaže bravure glasa koje ima - kaže Rada, koja priznaje da mu neće biti lako jer je njen brat.

- Nije mu lako, dobra strana je što će biti primećen i mediji će se zainteresovati za njega, ali, s druge strane, svi će u njega gledati kritički i sumnjičavo, da li on zaista toliko vredi, i upoređivaće ga sa mnom. Ima veliku tremu, čini mi se sa godinama sve veću, iako iza sebe ima nekoliko snimljenih pesama. Možda da je mlađi ne bi razmišljao toliko, ali sada je svestan rizika i posledica, pa ga sve brine - puna je reči hvale sestra.
Poslednji komentari
  • zo Vreme: 08.04.2014 14:00h

    Ako joj mozda peva baba, strina, tetka ili jos neko iz familije molim da se prijave sto pre.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP