Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IGOROV OTAC TVRDI DA GOGA SEKULIĆ GOVORI BUDALAŠTINE

Ramović: Glupost je da je moj sin umro zbog moje agencije!

Autor: D. Petrović | 03.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Kako i zašto joj je preminuo suprug, još uvek su pitanja koja Gogi Sekulić ne daju mira, te nakon njene poslednje izjave da je on umro zbog prokletstva koje je bačeno na njegovog oca Zorana i njegovu agenciju za vidovnjake koju je nekada imao, stariji Ramović za “Alo!” tvrdi da su to budalaštine.

Žestoke optužbe: Goga Sekulić

Žestoke optužbe: Goga Sekulić | Foto: Dušan Milenković

- Uopšte više neću da komentarišem takve budalaštine. Njeno ime neću više ni da čujem, ona za mene ne postoji. Neću da govorim o osobi koja samo i isključivo želi medijsku pažnju - rekao nam je Ramović kada smo ga pozvali i pitali šta on misli o prokletstvu koje je spominjala Sekulićeva u intervjuu za “Svet”.

“Njeno ime neću više ni da čujem, ona za mene ne postoji. Neću da govorim o osobi koja samo i isključivo želi medijsku pažnju”,

“Njeno ime neću više ni da čujem, ona za mene ne postoji. Neću da govorim o osobi koja samo i isključivo želi medijsku pažnju”| Foto: Miloš Perić


- Lagali su napaćene majke da će se njihovi sinovi vratiti sa ratišta iako su oni bili mrtvi. Iste te majke su ih proklele. Ima još stvari zbog kojih je Zoran i krivično odgovarao. Mog muža ništa ne može da vrati, ali me mnogo boli to što njegovi roditelji pokušavaju da sruše sve ono lepo što smo imali.
Oni ne blate mene, već svog pokojnog sina, koji to nikako ne zaslužuje - ispričala je Goga, a otkrila je da su Igor i ona tražili novac od Zorana za lečenje njenog supruga, ali da im on nije dao, što stariji Ramović nije želeo da komentariše.

Igor Ramović

Igor Ramović | Foto: Oksana Krutenjuk


- To zaista neću da komentarišem - kratko je dodao Zoran, koji tvrdi da od Gogine priče da će sa svojom bivšom suprugom Zoricom završiti na sudu zbog stana u Sarajevskoj, od čije prodaje bi trebalo da vrati dug od 20.000 evra, nema ništa.

- Kakav crni sud? Molim vas, gde ste čuli da neko može da vas tuži i dobije sudski proces za ovako nešto? To je Zoričin stan i ja vam kažem da je nemoguće da Goga dobije taj proces - tvrdi Zoran Ramović.

Kim Long

Kim Long

Zoran: Svakodnevno se čujem sa Kim Long!
 

I dok sa Gogom Sekulić nema nikakav kontakt, sa bivšom devojkom svog sina Igora Kim Long Zoran je u stalnom kontaktu, kao i sa svojim unukom Sebastijanom.
- Svakog dana se čujem sa Kim. Piše mi i na Fejsbuku, a to uostalom možete i sami da vidite. Komuniciram i sa unukom. Ona je nedavno dolazila kako bi posetila Igorov grob, tako da vam je jasno da imamo odličan odnos - rekao je Ramović, a mi smo to proverili te na njegovom profilu zatekli poruku Kim Long na čistom srpskom u vidu samo dve reči.
- Nedostaješ nam! - napisala je manekenka.

Poslednji komentari
  • Car Vreme: 03.09.2013 09:31h

    Ova je nakon "braka" od trideset dana pozelela da prisvoji svu imovinu pokojnog supruga pa sada preti nekakvim tuzbama , sudovima ... A sta je unela u brak ? Ejjj , IME ! Goga Sekulic !

  • Buba Vreme: 03.09.2013 12:30h

    Nije bitno koliko je brak trajao i nije u redu da ona snosi troskove lecenja , a da je oni ovako blate po medijima. Treba da potrazi neku imovini ako je on uopste imao u Londonu i da se naplati nekako. Inace vi Srbi samo mislite kako da iskoristite zenu nemate odgovornost prema zenama ,zato sam se ja udala za stranca.

  • CILE Vreme: 04.09.2013 22:15h

    BUBA : Ti si se udala za stranca, kazes, jer Srbi samo misle da iskoriste zenu ? A sta onda Srpkinja radi strancima...? Iskoriscava...Pa vidis da su svi Srbi, bili muskog ili zenskog roda, ISTI...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP