Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA

Raskinuli Kaća i Bane!

Autor: Blic | 24.08.2013 - 11:46:00h | Komentara: 10

Katarina Živković i Bane Janković definitivno nisu više zajedno! Maneken i pevačica su već nedelju dana razdvojeni, ali su se dogovorili da ne govore za medije. Revoltirana glasinama, mlađana Zvezda Granda za "Blic" je potvrdila da nisu zajedno, ali je ostavila mogućnost da Banetu oprosti prevaru.

Katarina Živković i Branislav Janković

Katarina Živković i Branislav Janković | Foto: facebook

-Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem međusobnom odnosu za medije. neka malo prođe, da se glave ohlade i videćemo šta će se desiti sa nama-rekla je Katarina.

Do svađe i prekida ljubavne veze došlo je kada je Katarina videla fotografiju sa jahte na kojoj je Bane, više nego drugarski prisan sa zgodnom crnkom.

Pevačica je posebno povređena jer je sve davala za njihovu vezu i dok je ona nastupala na tezgama po Crnoj Gori, on je uživao u društvu devojaka.

-Kaća je vrlo opuštena i fina devojka. Ona je uvek do sada Banetu opraštala što se ponaša slobodnije i švrljka okolo.Sad joj se sve smučilo i odlučila je da ga ostavi. On se pravdao kako nije imao ništa sa tom drugom devojkom i kako joj je veran, ali ona je baš ljuta na njega- kaže za Blic jedna Kaćina drugarica.

Kaća i Bane su u vezi skoro tri godine, a zbližili su se u rijalitiju “Farma” 2010. godine. Inače, svađali su i mirili se mnogo puta, ali su za medije uvek demantovali svoje raskide.

Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 24.08.2013 12:04h

    Pa ovo je i logična posledica, Bane se u poslednje vreme mnogo "druži" sa predsednikom opštine Topola, Draganom Jovanovićem...

  • snezana Vreme: 24.08.2013 16:11h

    I bilo je krajnje vreme, sta ce joj ta muska sponzorusa! zalepio se za nju tek na kraju farme kad je osvojila pare. Dosta je ziveo i uzivao na njen racun. Svi smo videli kako je pred njom flertovao sa stanijom kad su dolazili kao gosti na farmu.A ona prelepa i slepa, mogla je naci sto puta boljeg, on nije nikakav samo izvikani frajer. I nije za bolje osim za voditelja onih bednih kvizica, pa cak ni u njima ne zna sta da kaze...Odvratan je!

  • Sasa Vreme: 24.08.2013 16:35h

    Vala dosta ga je i trpela na svojoj grbaci!

  • Krstoje Vreme: 24.08.2013 17:53h

    odvratnjakovici,,fujjj

  • Драгомир Vreme: 24.08.2013 20:36h

    Кад се несам,бре,шушио од шока!Цел дан сам радео грађевину на десетој мојој кући па ко велим дај да мало видим на лапа топи ша има новога.Кад оно раскинула Екатарина и Бане?Уууууу,бре,ки шо рекох умал се несам шушио на бетон!Баш сам се штрецнуо.Како ли ћу да ноћаске спавам ни сам незнам?Мораће да ми моја Радојка мења облоге.Ма,бре,Радојка ми је чудо од жене.Против мене се удала пре неколико деценија,бато!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP