Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I SVETSKI POZNAT DI-DŽEJ VIŠE NISU U LJUBAVI

Raskinuli Kaja i Džunior Džek?!

Autor: A. V. - D. P. | 12.02.2013 - 23:20:00h | Komentara: 5

Najavljivano venčanje, početak zajedničkog života i ljubav izgleda su postali prošlost za planetarno popularnog di-džeja Džuniora Džeka i srpsku pevačicu Katarinu Ostojić Kaju, čija je veza u januaru, kako saznajemo, prekinuta. Razlog za rastanak je, kako navodi izvor blizak srpskoj pevačici, daljina, koja je dovela do zahlađenja odnosa!

Daleko od očiju, daleko od srca: Džunior Džek

Daleko od očiju, daleko od srca: Kaja i Džunior Džek | Foto: Nemanja Kostić

- Kaja i Džunior Džek su se videli poslednji put u januaru, tada je ona bila kod njega i od kad se vratila bilo je očigledno da tu nešto ne štima. On je od januara non-stop na putu, a Kaja se vratila u Beograd jer nije bilo svrhe da boravi u Briselu, s obzirom na to da ni on uglavnom nije bio tamo. Sve su se ređe i ređe čuli i početkom februara bilo je jasno da je njihovoj vezi došao kraj - otkriva izvor i dodaje da se pevačica i di-džej još uvek povremeno čuju.


- Njih dvoje su u kontaktu, ostali su u prijateljskim odnosima, ali su vezu prekinuli. Mislim da je inicijativa za raskid bila Vitova (Džunior Džek), ali to sada više nije ni važno. Kaja se zbog njegove prezauzetosti poslednjih meseci osećala veoma usamljeno i od kada nisu zajedno u potpunosti se posvetila ćerki i svom poslu u Srbiji - dodao je dobro obavešten izvor.

Kako bismo potvrdili ovu informaciju, kontaktirali smo sa Katarinom Ostojić, koja je, kao i većinu istinitih informacija ranije, i ovu vest demantovala.

- Zamolila bih vas da me sledeći put pozovete kada budete imali tačnu informaciju ili bar onu koja je blizu istine - napisala nam je Kaja.

A bio je fin dečko...

A bio je fin dečko... | Foto: Nemanja Kostić

Pevačica i di-džej planirali svadbu!

Kako su sredinom prošle godine najavljivali venčanje za oktobar 2012, ovaj čin su odložili iz istih razloga zbog kojih je došlo do prekida njihove veze - zbog poslovnih obaveza Džuniora Džeka.
- Odlazak pred oltar planirali smo za oktobar, ali s obzirom na to da je Vito (pravo ime Džuniora Džeka) prezauzet, venčanje smo odložili za proleće. Uživamo u ljubavi i jedva čekamo taj dan - izjavila je tada Katarina Ostojić.
Podsećnja radi, Kaja se prošle godine razvela od košarkaša Uroša Duvnjaka, a malo pre toga se verila sa poznatim di-džejem u Veneciji. Pre Duvnjaka, Ostojićeva je bila u braku sa Nikolom Dragojlovićem, koji izdržava trogodišnju kaznu zatvora u „Zabeli“, a iz te zajednice ima devetogodišnju ćerku Nikolinu. Pored braka, Kaja je najavljivala i duet sa Džuniorom Džekom, a s obzirom na to da su ostali u prijateljskim odnosima, možda će to toga ipak doći.

Poslednji komentari
  • Kvazimoodo Vreme: 13.02.2013 08:01h

    I kako ja sad da dodjem sebi. Potreslo me je ovo bas mnogo. Molim vas nemojte vise da prenosite ovakve vesti, surovi ste.

  • Deja Vreme: 13.02.2013 10:00h

    Setila se da ima ćerkicu negde u okolini Bg pa se vratila. A i njemu dosadila ista, jeftina garaža da parkira svako veče....

  • BOZA BAKSUZ Vreme: 13.02.2013 10:22h

    Cim sam procitao ovu vest potreesen uhvatio se za medjunozje i neznam kako cu da provedem dan ,tuga me ubija u pojim.

  • laserman Vreme: 13.02.2013 11:49h

    Sledeciiiii!and

  • Milojica bez d Vreme: 13.02.2013 23:18h

    Bozo , cvaka Vam cast na komentaru , nasmejali ste me i to posteno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP