Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONOVO ZAJEDNO

Ražnatovićeva i Lukas posle petnaest godina u duetskoj numeri

Autor: Puls | 08.04.2014 - 11:57:00h | Komentara: 0

Ražnatovićeva i Vuksanović posle 15 godina, koliko je prošlo od „Crnog snega“, snimili duet, za koji je tekst napisala Marina Tucaković

Svetlana Ražnatović ponovo je, posle 15 godina, ukrstila glas sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim kao Aca Lukas, i snimila duetsku numeru čiji je radni naziv „Pozovi me kad ostaneš sam“.

Kočile ih obaveze

- Već se odavno priča o tome da će Ceca snimiti pesmu s Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu ranije stigli da se tome posvete. Ražnatovićeva je prošle godine imala koncert na Ušću za koji se mesecima pripremala, a nakon njega nastavila je veoma uspešnu turneju.

Promocija novog albuma Ace Lukasa / Foto: Dušan Milenković

Duet posle 15 godina / Foto: Dušan Milenković

Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ponovni ulazak u studio. Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljeni, konačno su rešili da urade duet i to su sproveli u delo - kaže naš izvor blizak pevačima i dodaje:
- Oni još ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit. Inače, Ceca i Lukas će 10. maja nastupiti zajedno u klubu „Piramida“ u Beču, gde je Ražnatovićeva i ranije pevala i nije isključeno da će do tada publika već imati prilike da čuje njihovu pesmu.
A i logično je da nastupaju zajedno kako bi promovisali duet. Nijedno ni drugo odavno nisu ukrstili glasove ni sa kim, pa će ovo biti pravi ugođaj za publiku. Pozvali smo Cecu i Marinu Tucaković, ali ni jedna ni druga se nisu javljale na telefon do zaključenja ovog broja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP