Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TAKMIČAR „PINKOVIH ZVEZDA“ IMA TROJE DECE

Renato: Oženio sam se sa 15 godina!

Autor: I. G. | 04.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Priče o teškim i po neki put čudnim životnim sudbinama učesnika „Pinkovih zvezda“ iz dana u dan isplivavaju na površinu, a jednu takvu ima i Renato Zahirović (23), koji se oženio u 15 godini. Pored toga što je rano stupio u bračnu zajednicu, Renato je sa suprugom Anamarijom dobio troje dece, a posle šest godina braka se razveo.

Renato Zahirović

Renato Zahirović

- Sa mojom, sad već bivšom suprugom Anamarijom, koja je starija od mene dve godine, počeo sam da se zabavljam kad je meni bilo 13, a njoj 15 godina. Posle dve godine smo se uzeli i započeli pravi zajednički život. Tri godine kasnije došla je na svet naša ćerka, godinu dana kasnije jedan sin i posle godinu i drugi. Tako da smo za kratko vreme troje dece dobili.

Oduševio žiri u „Pinkovim zvezdama“

Oduševio žiri u „Pinkovim zvezdama“

Ipak, pre dve godine smo se supruga i ja razveli. Nije bilo nikakvih problema, neslaganja, nedajbože tuča ili čega već. Prosto, dosta radimo i prilično smo se udaljili. Kada su naše emocije te vrste u pitanju, to više nije bilo to. Možda čudno zvuči, ali slobodno mogu reći da mi je Anamarija najveća podrška, da smo sad pravi prijatelji i možda će neko čudno da protumači ako ovo kažem, ali zaista mi je kao sestra. - objašnjava Renato, koji dodaje da o deci zajedno vode računa.

- Anamarija i ja živimo u istom dvorištu, samo u dve odvojene kuće i podjednako brinemo o deci. Mislim da je tako i za njih najbolje, a i za nas. Odrastaju u zdravoj i normalnoj sredini. Čak i kad smo čekali emitovanje „Pinkovih zvezda“ sve petoro smo sedeli u kući i čekali početak. Doduše, deca su od pet posle podne skakala ispred TV-a i konstantno me pitala kad ću da se pojavim tamo - završava Renato priču kroz osmeh.

Trenutno radi  kao frizer:  Renato  Zahirović

Trenutno radi kao frizer: Renato Zahirović

Zbog frizeraja sam odustao od trbušnog plesa!

Pored toga što voli da peva, Renato u jednom salonu u Zagrebu radi i kao frizer. Ljubav prema tom zanatu je otkrio pre nekoliko godina.
- Pre nego što sam počeo da radim kao frizer, nekoliko godina sam bio instruktor trbušnog plesa i super mi je išlo. Međutim, zahvaljujući mom superprijatelju Danijelu Dadu spoznao sam čari frizeraja i posvetio mu se maksimalno - objašnjava ovaj svestrani umetnik.

Poslednji komentari
  • bb Vreme: 04.11.2014 11:27h

    mrrrrrrrrrrrrsh

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP