Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRUGI DAN FESTIVALA PIVA

“Riblja čorba” proslavila 35 rođendan na “Bir festu” (FOTO)

Autor: Maja Keranović | 15.08.2013 - 23:49:00h | Komentara: 0

Uz mnogobrojne vrste piva i dobru muziku, veliki broj posetilaca beogradskog festivala piva i sinoć se dobro proveo na Ušću. Drugo veče 11. po redu “Bir festa” obeležila je svirka “Riblje čorbe”, kojom je bend Bore Đorđevića proslavio 35 godina postojanja.

Riblja Čorba proslavila rođendan

Riblja Čorba proslavila rođendan | Foto: Nebojša Marković

Muzički program druge večeri “Bir festa” počeo je svirkom mladog benda “Meda, vuk i Sandokan”, i kantautora Miše Reljića, koji nastupa pod nazivom “Relic”, zatim je nastupio ritam i bluz sastav “Sirova koža”, a potom i splitska grupa “Osmi putnik”. Atmosferu je, pored velike količine piva, do usijanja doveo nastup zvezda večeri - “Riblje čorbe”, benda koji je sinoćnom svirkom obeležio 35 godina postojanja.

- Braćo i sestre na današnji dan pre 35 godina nastao je najbolji srpski bend - rekao je muzičar i šoumen Prljavi inspektor Blaža najavljujući nastup grupe Bore Đorđevića.

Drugi dan

U pivu je uživala i Ana Štajdohar

 
Zajedno sa Blažom publika je otpevala rođendansku pesmu “Danas nam je divan dan”, a potom i skandirala “Boro majstore”. Odmah nakon toga, oko 21 sat, na binu su izašli članovi “Riblje čorbe” koji su rođendansku svirku počeli pesmom “Ja ću da pevam”. Nakon nekoliko numera, Bora je napravio pauzu kako bi pozdravio publiku.

- Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Srećan rođendan svima koji danas slave - obratio se “slavljenik” publici.

Drugi dan

Pevalo se na sav glas

 
Tokom nastupa “Riblje čorbe”, koji je trajao više od sat vremena, publika je sa Borom horski pevala velike hitove poput “Jedino moje”, “Avionu slomiću ti krila”, “Amsterdam”, “Ostaću slobodan”, “Kada padne noć”, “Pogledaj dom svoj anđele”, “Kad sam bio mlad”, “Lutka sa naslovne strane”...
Posetioci na Ušću, među kojima je bilo nemoguće naći osobu koja u ruci nije držala plastičnu čašu ili konzervu sa “zlatnim kapima”, dobro su se provodili i tokom nastupa “Feuda”, ali i nekadašnjeg pevača kultne grupe “Bijelo dugme” Alena Islamovića sa kojim su pevali i đuskali do iza ponoći.

Drugi dan

I poneko dete je ostetilo čari "Bir festa"

Program druge večeri beogradskog festivala piva zatvoriti su hitovi “Generacije 5”.
Pozivnicu za večeras, treće veče “Bir festa”, uz dobro poznate pivske brendove, šalju između ostalih “Bjesovi”, “Kerber”, “The Dibidus” (ex “Familija”), “Babe” i bosanskohercegovački sastav “Dubioza kolektiv”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP