Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROSLAVILI JELENIN I NOVAKOV BRAK

Ristići slavili bez mladenaca! (FOTO)

Autor: E. A. | 20.07.2014 - 07:30:00h | Komentara: 3

Porodica novopečene gospođe Đoković juče je u jednom restoranu podno Avale organizovala intimni ručak kojim je, na svoj način, proslavila Novakov i Jelenin brak.

Roditelji novopečene  gospođe Đoković

Roditelji novopečene gospođe Đoković | Foto: Oliver Bunić

- Hvala vam što ste došli i pokazali interesovanje za normalne, obične ljude. Zamolila bih vas da nazdravite sa nama - obratila se majka Vera okupljenim novinarima i foto-reporterima. Pored nje je mirno i sa širokim osmehom stajao njen suprug Miomir.


Slavlje je bilo vrlo intimno i samo za najbliže prijatelje i familiju. Novak i Jelena nisu bili na ovom okupljanju, kako se i očekivalo. Oni su još uvek na medenom mesecu u Grčkoj.
Poslednji komentari
  • Jelica Vreme: 20.07.2014 08:49h

    Dok su trajale pripreme za venčanje i sama svečana ceremonija, neprestano sam, kao majka ženskog deteta,bila na neki način povređena i tužna što se o Jeleni i njenim roditeljima tako malo govori.Jelena, onako mila, šarmantna sa detinjim osmehom i licem anđela (liči puno na majku),stalno je bila u Novakovoj senci. On jeste šampion, sjajan momak, plemenit, voli svoji Jelenu,ali i ona sama ima svoju ličnost, vrhunska je intelektualka, nije, što bi narod rekao "tikva bez korena". Naprotiv. Zog toga potpuno razumem i podržavam njene roditelje, koji su organizovali svečanost u Srbiji,na našoj Avali. U to ime, neka je mladencima srećno,dugovečno i blagorodno, a roditeljima da uživaju u svojoj deci i unučadima puno godina. Sve najlepše.

  • Dusica Vreme: 20.07.2014 15:57h

    Pa zar ovo nije zemlja Srbija?! Svaka cast Noletu,ali Jelena ce uvek biti u senci, ma koliko bila uspesna u svom poslu.Sve najbolje im zelim,a roditeljima svaka cast,ko je njih ikada spomenuo da postoje.Poneli su se kao pravi BEOGRADJANI, a ja im cestitam na tome.Srecno im bilo......

  • Nadal Vreme: 20.07.2014 16:26h

    Kakva je to cerka na cijoj svadbi nisu prisutni njeni roditelji? Nesto tu ne stima...eh cime se i ja bavim...gori sam od onih iz dzet-set-a. Valjda sam umoran od te svadbe, a nisam bio na njoj, ni kao konobar...ali stvarno sam umoran...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP