Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NATAŠA BEKVALAC:

Rodiću Hani brata ili sestru!

Autor: Kurir | 03.01.2015 - 07:30:00h | Komentara: 2

Nataša Bekvalac iza sebe ostavlja godinu u kojoj su joj se dogodile mnoge lepe stvari.

Ne želi da se raspravlja u medijima: Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: RAS

U karijeri joj je sve išlo od ruke, snimila je nekoliko hitova, imala stotine nastupa, a i na privatnom polju cvetale su joj ruže. U 2014. obnovila je vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, sa kojim uživa u ljubavi i ima velike planove. Nataša će godinu za nama pamtiti kao veoma uspešnu.
- Vreme koje je iza mene već je moja prošlost. Ipak, godinu koju ispraćamo pamtiću kao lepu i veoma uspešnu. Čini mi se da je bila jedna od najstabilnijih i najmirnijih u mom životu. Mirna i stabilna više se dopadam i samoj sebi, a takva porodici i prijateljima mogu mnogo više da pružim.
Ono što svakako jedna od najatraktivnijih pevačica sa ovih prostora priželjkuje jeste da se po drugi put ostvari kao majka i ćerki Hani podari brata ili sestru.
- Volela bih da imam još dece. U ovom surovom vremenu u kom je umetnost preživeti, u zemlji u kojoj se jedva opstaje, počela je da se gubi osnova najvažnija za svako društvo. Ako izgubimo kult porodice, izgubićemo i veru u život, u ljubav. Ne mogu da promenim svet, ali zato sam glavna i odgovorna za sreću u svom životu i živim u ljubavi i miru.

Bekvalčeva kaže da nije bezgrešna, ali da se se trudi da u životu donosi ispravne odluke.

Život u istini

- Ne znam koji mi je greh najveći. Živim u istini, a to je najveći luksuz koji jedna žena u Srbiji sebi može da priušti.

Ona ističe da ne razmišlja o tome šta ne bi nikako volela da joj se dogodi u 2015.

- Pročitajte neko štivo o zakonu privlačnosti, pa ćete znati da nikada ne treba razmišljati o tome šta ne želiš niti šta ne bi voleo da bude.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 03.01.2015 08:43h

    I treba, lepo je imati brata ili sestru. Natasa to dobro zna jer ih je bilo troje dece. Zelim joj da se u 2015. godini ostvari kao majka, po drugi put. SRECNO!

  • emotivni crnotravac Vreme: 03.01.2015 13:04h

    Iskreno. Sve je ovo kod Nate veštačko I ONA TO DOBRO ZNA.. Setimo se samo šta je radila kada Je Dača ležao povređen-u komi, posle udesa koji je doživeo, danima nije spavala, jela, pila, bdela nad njim danonoćno, čak je i svoj život dovela u opasnost. To je bila prava i iskrena ljubav, i nemože se to izbrisati gumicom, nije to običan list papira, a tu je i zajedničko dete, Prema tome Nato vrati se svojoj neprevaziđenoj ljubavi da ne bi VIŠE PATILA. Ovo i pišem, iz iskustva, znam da si emotivna osoba, i da Dača ,,zauzima,, valiki deo tvog srca, pa vidi šta ćeš...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP