Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SATIMA RAZGOVARALA SA EVAKUISANIMA

Romana: Bila sam van sebe zbog priča nastradalih!

Autor: Ekipa Alo! | 21.05.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Pored pomoći koju je donela u prihvatilište u okviru hale „Pionir“, pevačica Romana Panić odlučila je i da porazgovara sa ljudima kojima je topla ljudska reč sada najpotrebnija.

Sa osmehom  pričala sa  ugroženima:  Romana Panić

Sa osmehom pričala sa ugroženima: Romana Panić | Foto: Boško Karanović

Pevačica se trudila da razmeni pokoju reč sa većinom starijih Obrenovčana, koje je uveravala da će sve biti u redu, dok su joj mališani trčali u zagrljaj, a od njihovih teških priča bila je potpuno van sebe.


- Njima je u ovom trenutku potrebna ne samo materijalna pomoć, već i moralna podrška da prebrode novonastalu situaciju. Koliko god da mi je potresno da slušam šta im se sve dogodilo, divim se njihovom pozitivnom stavu i entuzijazmu koji ih nije napustio. Valjda je to potvrda stare poslovice da kada nam je najteže, zapravo smo najjači i najsložniji. Saosećam sa svima širom Srbije, Bosne i Hrvatske koji su ugroženi i apelujem na sve da im pomognemo - kaže Romana, koja je provela nekoliko sati sa Obrenovčanima.


- Pričali su mi kako je izgledalo prvih 30 sati, kada je bujica krenula da plavi njihove domove i dvorišta, opisivali su mi strah i patnju koju su osetili. Žalili su mi se da je pomoć stigla sporo i da su mislili da će se udaviti. Sve ih je zadesila strašna tragedija, ali ono što me boli jeste što ni sada nemaju sve što treba. Pričaju mi da pomoć koju donosimo često ne vide jer neko uspeva da iz tog skladišta uzme priloge i prodaje ih. Potpuno sam poludela kada sam to čula, zato sam istog trenutka otišla do obezbeđenja i tražila da pojačaju kontrolu. Baš sam bila ogorčena jer ne mogu da verujem kakav čovek treba da budeš da u ovoj situaciji kradeš od nesrećnih ljudi. Nadležni moraju da reaguju da se to ne bi dešavalo - ističe pevačica, koja je ponosna na sve javne ličnosti koje su se priključile ovoj akciji.


- Kada sam posetila „Pionir”, videla sam mnoge mlade glumce koji su došli da održe predstavu mališanima koji spavaju na dušecima i smatram da svi treba da ih obilazimo i pričamo sa njima kako bi im bilo lakše - rekla je ona.

Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 21.05.2014 09:07h

    Evo je sada i ova ! Videla od Tržanke pa i ona pohitala ka kamerama. Jos jedna bez posla koja zaradjuje u Reality-ima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP