Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ATRAKTIVNA BANJALUČANKA OTKRILA SVOJE PRETENZIJE U KREVETU

Romana Panić: Volim da
koristim seksualna pomagala!

Autor: Dragana Tripić | 21.08.2013 - 07:00:00h | Komentara: 1

Romana Panić godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, ali svoj lep izgled ne duguje samo upornom vežbanju, već i redovnom upražnjavanju seksa. Kako sama priznaje, nije imala veliki broj partnera, a sa pravom osobom je voljna da proba razne stvari u krevetu.

Romana Panić

Izgubila nevinost sa 18 godina: Panićeva | Foto: Goran Srdanov

Zabrana

 

„Od svega su mi najzanimljivije krznene lisice. Jedino što ne volim su igrice koje nanose bol“, kaže Romana

- Uvek sam najbolje izgledla kada sam bila zadovoljna svojim intivnim životom, naprosto zbog toga što se troše kalorije i sagorevaju masti tokom vođenja ljubavi, a luči se i hormon sreće, koji u mom slučaju daje ogromnu snagu za sve ostalo što radim u životu - kaže na početku razgovora atraktivna Banjalučanka, koja uprkos što je san većine pripadnika jačeg pola, za sebe kaže da nije imala veliki broj partnera.

- Ne želim da navodim imena svojih seksualnih partnera jer ne želim da ih svodom na puko nabrajanje i spisak. Seks sam imala isključivo sa momcima sa kojima sam bila u vezi, nisam avanturista u tom pogedu, a jedino što mogu reći je da su dvojica muškaraca obeležila moj intimni život - tvrdi Romana i dodaje da prvo seksualno iskustvo na nju nije ostavilo posebne impresije.

"Seks sam imala isključivo sa
momcima sa kojima sam bila
u vezi, nisam avanturista u tom pogedu", Romana

- Gubljenje nevinosti mi nije ostalo u posebnom sećanju. Nije bilo spektakularno niti traumatično. Oboje smo u tom trenutku napunili 18 godina i ništa nismo znali o vođenju ljubavi. Međutim, sada, sa ove vremenske distance mogu da kažem da je seks i te kako bitan u mom životu i da je to jedna od onih stvari koje sa godinama bivaju sve bolje. Iskustvo je, kada je vođenje ljubavi u pitanju, ipak neprocenjivo - kaže zgodna brineta i otkriva da je sa pravim partnerom spremna na sve.


- Kada sam sa muškarcem kojeg volim spremna sam na najluđe stvari. Probala sam i razna seksualna pomagala i od svega su mi najzanimljivije krznene lisice. Jedino što ne volim su pomagala koja nanose bol, sve ostalo mi je zanimljivo sa pravim partnerom - bez dlake na jeziku otkrila je Romana svoju intimu.

Romana Panić

Voli akrobacije, ali preferira krevet...

Nemam omiljenu pozu!

Uprkos tome što je radoznala u seksu, Panićeva kaže da nema neku a omiljenu pozu, kao i da preferira da one stvari obavlja u krevetu.
- Kada su poze u pitanju, nemam omiljenu jer sve zavisi od trenutka i raspoloženja i partnera sa kojim sam. Ipak, krevet je ono gde najviše volim da vodim ljubav i gde mogu totalno da se opustim.

Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 21.08.2013 15:55h

    Pitanje za redakciju: Koja propala prvaljka je sledeca? Danima citamo budalastine i gluposti propalih prvaljki koje su u stanju da urade i kazu sve za neki cosak u novinama ili sekund na televiziji a pesme... novih ni u najavi a stare su svi zaboravili...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP