Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SE PROVODILA SA DEČKOM

Romana smuvala 10 godina mlađeg fudbalera!

Autor: Sanja Arsić | 09.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Nakon što je pre četiri godine okončala vezu sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, Romana Panić (39) nije otkrivala svoje partnere javnosti sve do srede uveče, kada je izašla u provod držeći za ruku fudbalera Zorana Šupića (29). Naime, kako „Alo!“ saznaje, pevačica je deset dana u ljubavnoj vezi sa sportistom koji je znatno mlađi od nje, ali to njima ne predstavlja problem.

Konačno  našla novu  ljubav: Romana  Panić i Zoran  Šupić

Konačno našla novu ljubav: Romana Panić i Zoran Šupić | Foto: Petar Marković

- Romana otkada je raskinula sa Fotosom nije imala sreće u ljubavi i sama je, kako bih rekao, „digla ruke“ od muškaraca. Pažnju joj je privukao fudbaler Zoran Šupić, koji joj se udvarao baš dugo. Njih je upoznao zajednički prijatelj i Zoran se baš trudio oko nje.

Nekih deset dana su zajedno, uživaju i ona je jako srećna posle dužeg perioda. Pored njega se oseća posebno, stalno se šali da ima leptiriće koje ne može da kontroliše. Šupić je od nje mlađi deset godina, ali se ta razlika ne primećuje. On ne želi da se eksponira javno i Romana to poštuje - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, dok ih je naš fotoreporter uslikao kako držeći za ruke ulaze na popularni splav „River“, gde ih je to jutra zabavljala Ana Nikolić.

Mlada „piletina“  se za prste lepi

Mlada „piletina“ se za prste lepi | Foto: Petar Marković


- U sredu uveče su izašli sa društvom u provod i svako ko ih je video, nije mogao da ne primeti koliko on vodi računa o njoj. Sve vreme su bili nasmejani, malo-malo, pa se poljube, a Zoran joj je čak poklonio i ružu, što je njoj baš značilo - priča naš izvor blizak pevačici.

U želji da proverimo ove informacije, pozvali smo pevačicu koja je potvrdila da je u ljubavnoj vezi sa znatno mlađim fudbalerom.
- Istina je da smo Zoran i ja nekih deset dana zajedno. Jesam zaljubljena i prija mi njegova pažnja, ali ne bih mnogo o toj temi za sada pričala - bila je kratka bivša farmerka.

Nataša i Zoran

Nataša i Zoran

Zoran tešio Natašu Kovačević!


Novi Romanin dečku u žiži javnosti našao se kada je u septembru prošle godine bio velika podrška srpskoj košarkašici Nataši Kovačević, koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći ostala bez jedne noge. Budući da su u to vreme oboje igrali u Mađarskoj, gde se i desila nesreća, spojila ih je tragedija, ali su posle nje postali jako dobri prijatelji.
- Natašu pre nesreće nisam poznavao, ali takvi smo mi Srbi. Posebno u inostranstvu pomažemo i saosećamo jedni sa drugima. Vremenom smo postali bliski, toliko da me je zamolila da budem pored nje kada je prvi put posle amputacije noge ustala iz kreveta - rekao je tada Šupić mađarskim medijima.

Poslednji komentari
  • robi Vreme: 09.05.2014 07:09h

    a po cemu je ova poznata,pa se pise o njoj???

  • Mirjana Vreme: 09.05.2014 08:46h

    Slatki su. Ne dirajte ih.

  • petar Vreme: 10.05.2014 07:57h

    dan kazem ovom robiju,pa poznatija je Romana od tebe,tako da ne budi zloban,a ne bih se slozio da je 10 godina neka razlika u godinama,tako da je Romana u najboljim godinama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP