Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEPODOBNA ZA EMITOVANJE PRE PONOĆI

RRA zabranila golu Daru na „Pinku“!

Autor: Dragana Tripić | 23.03.2013 - 23:51:00h | Komentara: 18

Iako je Dara Bubamara uverena da su njene golišave fotografije umetničko delo, RRA očigledno ne misli tako, pa je zbog toga zabranio prikazivanje istih na TV “Pink”! Kako “Alo!” saznaje, pevačica je uradila set provokativnih fotografija povodom izlaska novog albuma, ali čim su krenule u etar kao najava “nova Dara”, Republička radiodifuzna agencija reagovala je i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima!

Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara

Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara | Foto: Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara

- Dara je na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući “Siti rekords”, nije ni slutila da će posle samo par sekundi prikazivanja biti zabranjena. Radin menadžer pozvao je čelnike “Sitija” da ih pita zašto pevačice nema u reklamnim blokovima, na šta je i-mejlom dobio zvaničan dopis da je RRA reagovao zbog po njima neprimerenih fotografija i odobrio njeno emitovanje, ali tek posle ponoći! - otkriva za naš list izvor blizak pevačici i dodaje:


Dara Bubamara

Dara Bubamara

- Dara se našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti. Međutim, očito je da RRA ne misli tako, pa je nekim pevačicama koje su takođe snimile golišave spotove dozvolio dnevno emitovanje, a Radu Adžić je zabranio - završava naš izvor, čije je navode Dara Bubamara ovako prokomentarisala:


- Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje - rekla je pevačica za naš list, dok sa RRA nismo uspeli da stupimo u kontakt do zaključenja broja.

Uzor: Rijana

Uzor: Rijana

Iskopirala Rijanu!

Po ugledu na svetsku pop zvezdu Rijanu, koja se fotografisala za magazin “GQ” bez gaćica, “obukla” se i Dara. Fotografije su već izazvale mnoštvo komentara na internetu, a koja je bolja, Rijana ili Bubamara, procenite sami.

Darin menadžer: Nema nikakve razlike između Darine i pozadine JK!


Ovim povodom dobili smo i izjavu Darinog menadžera, koji ju je uporedio sa Jelenom Karleušom!

Marko Jeftić

Marko Jeftić

- Ne vidim zaista zašto je to problem. Darin album, spot, pa i fotografije rađene su po visokim svetskim produkcijskim standardima. Ne vidim nikakvu razliku između Darine pozadine i recimo pozadine Jelene Karleuše čiji spot za pesmu “So” ide uredno u dnevnim terminima - rekao nam je Marko Jeftić.

Poslednji komentari
  • Dona Vreme: 24.03.2013 00:36h

    Ovo mu dodje vise kao reklama za PORNIC a ne za nase pesme.Sta li si sve zamisljaju te pevaljke majko mila pa to je STRASNOOOOOOOOOO.Majka jednog deteta da se slika ovako da je ceo svet gledaMerrimack a

  • sloba Vreme: 24.03.2013 00:52h

    Ocigledno je da su se fanovi malo sprdali sa Radojkom a ona se primila! Retardirana zena, sta drugo reci na ovakve vulgarnosti!i

  • rok Vreme: 24.03.2013 03:56h

    Boze oprosti joj

  • Kordun Vreme: 24.03.2013 05:22h

    Eto... i Dara videla nema nista od pesme dok ne spadnu gace....blago nama :)

  • Pepsi Vreme: 24.03.2013 06:00h

    Kakva skracena petarda Pinkovog seljackog cirkusa. Ovu televiziju definitivno treba ukinuti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP