Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Ša: Seks na vrhu solitera je vrhunski!

Autor: A. Radojević | 17.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dok je tokom rijalitija „Farma“ apstinirao od seksa skoro četiri meseca, reper Nenad Aleksić Ša je poslednjih nedelju dana imao prilike da nadoknadi propušteno. Neposredno po izlasku sa farme, reper je za „Alo!“ pričao o svojim seksualnim iskustvima i tom prilikom otkrio da je imao seks na vrhu solitera i dodao da je bio vrhunski.

„Nisam tip koji voli  da vodi ljubav po nekim štekovima,volim to da radim  u krevetu sa osobom koja  mi je draga”, kaže Aleksić

„Nisam tip koji voli da vodi ljubav po nekim štekovima,volim to da radim u krevetu sa osobom koja mi je draga”, kaže Aleksić | Foto: Rajko Ristić

- Nisam tip koji voli da vodi ljubav po nekim štekovima, ja to volim da radim u krevetu sa osobom koja mi je draga, ali ajde da kažem da sam imao seks na vrhu solitera. Bilo je leto i bilo je vrhunski, na vrhu je uvek vrhunski - ispričao nam je Ša, koji se tokom rijalitija više puta žalio kako se ne samozadovoljava, a otkrio nam je da to ni sada ne praktikuje.


Prvi seks mi je bio očajan

Dok je prvo seksualno iskustvo za nekoga stresno, a za nekoga divno, reper Nenad Aleksić Ša je ispričao da je njegov prvi seks bio očajan.
- Bio sam vrlo mlad kad sam izgubio nevinost, ne mogu tačno da se setim. U jednom trenutku sam o tome pričao na farmi, ali ajde neka to ostane tajna. Bitno je da sam bio mlad, stvarno mlad. Bilo je očajno taj prvi put. Bio sam kao zeka, brzi voz, trajalo je kratko i nije bilo slatko - ispričao je Ša.

- S obzirom na to da imam devojku, nemam potrebu za samozadovoljavanjem. Za tri i po meseca na farmi, moram da priznam, nisam nijednom onanisao i nije mi bilo dobro. Nisam tamo mogao, bilo bi mi nekako neprijatno da to radim na mestu kao što je farma jer sam uvek bio nekako na oprezu kad se tuširam, da tamo ne postoje tamo kamere ili, recimo, u WC-u, gde je to bilo jako ružno, odvratno. Nije stvarno mesto za takve stvari, tako da sam se trudio da to ne radim - kaže Aleksić, koji nije krio svoju omiljenu pozu.

- Omiljena poza mi je mama-tata - bez premišljanja je odgovorio Nenad, a na pitanje kakva je to poza, reper je rekao:
- Pa to je klasična poza. Ima više poza koje gotivim, ali ne volim da izvodim kerefeke. To je standardna poza koja mi najviše prija - objasnio je Aleksić, a na pitanje da li voli da bude dominantan u seksu, odgovorio je:

- Nije mi bitna dominacija u seksu, bitno mi je da uživamo i devojka i ja. To mi je bitno, a sad ko je dominantniji, to me stvarno ne zanima, bitno mi je da bude dobro - kaže reper, koji je na farmi izdržao najduže bez seksa u životu.
- Od trenutka kada sam prvi put vodio ljubav, najduži period bez seksa je bio ovaj na farmi. Mogu reći da nije prijatno - izjavio je Ša, a onda objasnio i zašto podržava seks za jednu noć.

- Podržavam seks za jednu noć, sve je za ljude. To je normalna stvar, nemam ništa protiv i smatram da su i devojke i muškarci koji to upražnjavaju sasvim OK - kaže reper, koji je otkrio i kakav tip devojke voli.
- Da je pametna, vredna i da ume da kuva - tvrdi on.

Ša i Daria

Ša i Daria | Foto: Rajko Ristić

Sa Dariom sam prekinuo apstinenciju

Po izlasku sa farme, repera Nenada Aleksića Ša sačekala je devojka Daria, a on je za „Alo!“ ispričao da uživaju zajedno i dodao da je sa njom prekinuo apstinenciju od seksa.
- Sa Dariom mi je ekstra, nema rasprava ni svađa, baš uživamo zajedno. Skoro smo svaki dan zajedno i uopšte nije ljubomorna na to što mi prilaze devojke. Svašta je dobila od mene ovih dana, više lepih stvari. Naravno da sam s njom prekinuo apstinenciju. Da nema toga, ne znam kako bih živeo - ispričao je reper.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP