Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVOPEČENI MLADENCI ČEKAJU BEBU

Ša uskoro postaje tata!

Autor: S. A. | 14.07.2015 - 10:00:00h | Komentara: 2

Poznati reper Nenad Aleksić Ša mnoge je iznenadio kada se iznenada venčao sa svojom devojkom Ivanom, koja je, kako saznajemo, u drugom stanju. Kako nam je izvor otkrio, novopečeni mladenci, čim su saznali srećne vesti, odlučili su da u krugu porodice ozvaniče svoju ljubav.

Novopečeni mladenci

Novopečeni mladenci

- Nenad i Ivana su planirali da se venčaju, ali tek na jesen. Međutim, saznali su da je Ivana u drugom stanju i zbog toga su ubrzali proces i odlučili da okupe najbližu familiju i venčaju se. U pitanju je rana trudnoća i zato to kriju, kada uđe u treći mesec, podeliće sreću sa svima. Još su zbunjeni jer nisu to očekivali, ali isto tako su veoma srećni. Nije im bitno kog pola će biti beba, samo da sve bude u najboljem redu. Ivana se za sada oseća dobro, nema mučnine, niti je razmažena - ispričao nam je izvor blizak ovom paru.


Podsećanja radi, reper je nedavno pričao da je spreman za ulogu roditelja i da je oduvek maštao o tome da bude mlad tata.
- Super mi je kada si mlad roditelj, pa kada dete odraste budete drugari - bio je iskren Ša u jednoj emisiji.
Pokušali smo da pozovemo Nenada, ali do zaključenja broja ostao je nedostupan.
Poslednji komentari
  • folkreper Vreme: 14.07.2015 13:07h

    SA satro reper..ocekuje bebu i pljuje sve zivo!Kao Gasttozza na primer!A decko je za njega Jumbo Jet.!.Valjda po onoj nasoj..napad boljih je najbolja odbrana za sve sopstvene gluposti,prosecnosti i zavisti..Decko je dosao iz Pariza i pobedio a ni za koga losu rec nije rekao!Izuzetno dobar je korektan lik, osim ako se ne racunaju ove promiskuitetne rijaliti gerle!.Mozda mu to zamera Sa ! Ali izgleda da im se tu razlikuju i kriterijumi i na to drugacije gledaju! Starletomanija ili pevacice u pokusaju suovde uzele maha! Ovako su raskrinkane i pokazana je njihova prava vrednost!!Decko ih je sve razotkrio i postavio na pravo mesto! I tako otvorio prostor za neke drugacije mlade devojke,zene..dame! .To su one sto su predodredjene za pravu ljubav.....postovanje! Decko nam je usput doneo i malo francuskog sarma..sa dozom neseg srpskog avanturizma! Sta tu Sa vidi lose...A i niko nije savrsen..pa mozda ni Gasttozz..Ali nam je nekako postao neohodan!Lako se gleda i prija svim culima....

  • perica Vreme: 14.07.2015 15:20h

    ufff. uplasio sam se da ce reper sa uci u maldive show

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP