Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE GRANDA

Šaban i Snežana opleli po Saši!

Autor: S. A. | 28.09.2014 - 09:00:00h | Komentara: 2

Tek što je krenula nova sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, odnosi među članovima žirija su već zategnuti. U prvoj emisiji mogli smo da gledamo raspravu Zorice Brunclik i Dragana Stojkovića Bosanca, a sinoć su se u istu upustili Snežana Đurišić i Šaban Šaulić sa Sašom Popovićem. Naime, pevač i pevačica naljutili su se na direktora “Granda” jer je pustio jednu kandidatknju da prođe za koju oni smatraju da ne peva lepo.

Opustili se i ne mare za posledice: Snežana i Šaban

Opustili se i ne mare za posledice: Snežana i Šaban | Foto: M. Mitrović

- Sada mi objasni zašto hoćeš da je pustiš da ide dalje? - upitala je Snežana, i dobila odgovor od Saše da je takmičarka mlada i lepa i da lepo peva, da bi mu pevačica na to opet odbrusila.


- Vidi kako ćeš da odeš kući večeras! A i ovo nije pista, već scena! - brecnula se Đurišićeva, a u tome je podržao i Šaban.

- Ne znam šta će Suzana reći na ovo, ali verujem da će ti večeras izbušiti gume! - dodao je Šaulić, da bi im Popović rekao da je odlučeno da devojka prođe i da se uzalud svađaju sa njim.

Njegova je zadnja: Saša Popović

Njegova je zadnja: Saša Popović | Foto: M. Mitrović

I dok su kralj narodne muzike i njegova koleginica “ratovali” sa Sašom, Ana Bekuta je prozivala Zoricu Brunclik. Tačnije, Ana je je rekla kako publika slabo aplaudira Zorici, da bi joj potom koleginica odbrusila:


- Pa, to je zato što ste rekli da ih vaćarim.
Kako smo saznali od organizatora “Zvezda Granda”, nekoliko devojaka je palo u nesvest u bekstejdžu, a većina njih koje nisu prošle dugo su plakale, pa je to jedan od razloga što im je pozlilo.
Poslednji komentari
  • gale Vreme: 28.09.2014 09:31h

    hahah smesno mi ono ispod slike gde su saban i Snezana "Opustili se i ne mare za posledice"..Aman kakve posledice,sta moze da naskodi jednom sabanu Saulicu i Snezani Djurisic?!Ljudi su po pola veka na estradi sta im ko moze?!hahahahhahahaha

  • Драгомир Vreme: 28.09.2014 16:24h

    Дајте,бре,да се укине ова емисија где слушамо до зла бога глупаве коментаре?Девојке певају врхунски где ту и тамо се осети трема што је нормално.Од сваке учеснице Аца Лукац би могао да научи да пева!А он је у жирију?Прочитајте ово ... ВИДИ СЕ ДА ПЕВА БЕЗ ОСМЕХА! ... А учесници певају иза паравана те их не виде!Па,бре,Босанц ел ти имаш ренген очи па тако велиш?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP